Ewunka
Fanka BB :)
Hi nie umrze .Chce móc czasem wyjsc bez obaw ze dziecko umrze z głodu :-)
Ile ma ? Jeszcze chyba nie jje marchewki
Cos zje napewno jak nie butelka to łyżeczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hi nie umrze .Chce móc czasem wyjsc bez obaw ze dziecko umrze z głodu :-)
Oj tak łyżeczka najlepsza [emoji1] [emoji4]Hi nie umrze .
My już powoli zaczynamy - niedługo córcia skończy 5 miesięcy [emoji5]Kiedy Wasze dzieciątka mniej więcej zaczęły nosić rozmiar 74 i wyższe? wiem że to bardzo indywidualne, ale dostaliśmy z mężem bardzo dużo od znajomych takich i nie wiem czy wynieść je do piwnicy czy jednak już je wyprać, ogarnąć i schować gdzieś z boku do szafy
Nie bój się, porodu się z niczym nie pomyli [emoji6]A zbliżający się poród? Owszem, są mądre artykuły, ale po czym to Wy poznałyście? napierdziela mi dzisiaj dolna część kręgosłupa i tak się zastanawiam
6 tygodni :-) pocieszam sie ze jak zaczniemy rozszerzac diete bedzie latwiej a czas szybko leci wiec damy rade do tego momentu :-)Hi nie umrze .
Próbuj juz teraz - butelka , łyzeczka . Z czasem zje - chodź będzie mieć fochy6 tygodni :-) pocieszam sie ze jak zaczniemy rozszerzac diete bedzie latwiej a czas szybko leci wiec damy rade do tego momentu :-)
Bóle na tym etapie są normalne i jeżeli nie masz plamien bądź krwawienia to myślę, ze nie ma potrzeby iść do lekarza. Weź no spe, magnez i leż.Dziewczyny bardzo mnie boli brzuch od paru h jak leżę jest dobrze mniej boli ale jak wstanę do łazienki to znowu boli czy myślicie ,ze mam jechać do lekarza ?? Wczoraj z 3 h byłam na zakupach ale nie dzwigalam tylko się nachodziłam
Takie rozciąganie czuje czyli mówisz ze to normalny objaw całe szczęście cały czas leżę nie ma żadnych plamien ani krwawień ,tylko wszystkie mdłości przeszły tylko został taki dziwny posmak w buziBóle na tym etapie są normalne i jeżeli nie masz plamien bądź krwawienia to myślę, ze nie ma potrzeby iść do lekarza. Weź no spe, magnez i leż.