Ewunka
Fanka BB :)
Hi nie umrze .Chce móc czasem wyjsc bez obaw ze dziecko umrze z głodu :-)
Ile ma ? Jeszcze chyba nie jje marchewki
Cos zje napewno jak nie butelka to łyżeczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hi nie umrze .Chce móc czasem wyjsc bez obaw ze dziecko umrze z głodu :-)
Oj tak łyżeczka najlepsza [emoji1] [emoji4]Hi nie umrze .
Cos zje napewno jak nie butelka to łyżeczka![]()
My już powoli zaczynamy - niedługo córcia skończy 5 miesięcy [emoji5]Kiedy Wasze dzieciątka mniej więcej zaczęły nosić rozmiar 74 i wyższe? wiem że to bardzo indywidualne, ale dostaliśmy z mężem bardzo dużo od znajomych takich i nie wiem czy wynieść je do piwnicy czy jednak już je wyprać, ogarnąć i schować gdzieś z boku do szafy
Nie bój się, porodu się z niczym nie pomyli [emoji6]A zbliżający się poród? Owszem, są mądre artykuły, ale po czym to Wy poznałyście?napierdziela mi dzisiaj dolna część kręgosłupa i tak się zastanawiam
![]()
6 tygodni :-) pocieszam sie ze jak zaczniemy rozszerzac diete bedzie latwiej a czas szybko leci wiec damy rade do tego momentu :-)Hi nie umrze .
Cos zje napewno jak nie butelka to łyżeczka![]()
Próbuj juz teraz - butelka , łyzeczka . Z czasem zje - chodź będzie mieć fochy6 tygodni :-) pocieszam sie ze jak zaczniemy rozszerzac diete bedzie latwiej a czas szybko leci wiec damy rade do tego momentu :-)
Bóle na tym etapie są normalne i jeżeli nie masz plamien bądź krwawienia to myślę, ze nie ma potrzeby iść do lekarza. Weź no spe, magnez i leż.Dziewczyny bardzo mnie boli brzuch od paru h jak leżę jest dobrze mniej boli ale jak wstanę do łazienki to znowu boli czy myślicie ,ze mam jechać do lekarza ?? Wczoraj z 3 h byłam na zakupach ale nie dzwigalam tylko się nachodziłam
Takie rozciąganie czuje czyli mówisz ze to normalny objawBóle na tym etapie są normalne i jeżeli nie masz plamien bądź krwawienia to myślę, ze nie ma potrzeby iść do lekarza. Weź no spe, magnez i leż.