nieagatka
Fanka BB :)
A wez. Z butami jest masakra. Bez dziecka nie ma sensu kupowac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wez. Z butami jest masakra. Bez dziecka nie ma sensu kupowac.
Mój ma 3,5 mca i 74 rozmiarKiedy Wasze dzieciątka mniej więcej zaczęły nosić rozmiar 74 i wyższe? wiem że to bardzo indywidualne, ale dostaliśmy z mężem bardzo dużo od znajomych takich i nie wiem czy wynieść je do piwnicy czy jednak już je wyprać, ogarnąć i schować gdzieś z boku do szafy
Ja miałam odłożone 62 z Pepco i czekały na swoją kolej. Jak chciałam założyć ostatnio pajaca to okazał się być za mały i w konsekwencji nówka poszła do reklamówki z za małymi rzeczami. 5-10-15 tez mi się wydaje ma małe rozmiary bo kupiłam rampersa 62 i ledwo przez głowę przeszedł. Smyk ma ok rozmiarówkę.Mnie to denerwuje w tych rozmiarach :-\ niby mam ułożone rozmiarami w szafkach, ale co z tego jak to nie ma żadnego pokrycia z rzeczywistością 50 z Lidla są jak 62 z innych marek
Ja dostałam od znajomych ubranka bez metek...to dopiero jest wyzwanieMnie to denerwuje w tych rozmiarach :-\ niby mam ułożone rozmiarami w szafkach, ale co z tego jak to nie ma żadnego pokrycia z rzeczywistością 50 z Lidla są jak 62 z innych marek
Kiedy Wasze dzieciątka mniej więcej zaczęły nosić rozmiar 74 i wyższe? wiem że to bardzo indywidualne, ale dostaliśmy z mężem bardzo dużo od znajomych takich i nie wiem czy wynieść je do piwnicy czy jednak już je wyprać, ogarnąć i schować gdzieś z boku do szafy
Moja miala 9 miesiecy i nosila ten rozmiar przez ponad 4 miechy, a nie jest malym dzieckiem.
łoł, to ja zaszalałam bo wczoraj rumianku dałam 40 mlOna tak po posiłku wypije te 5albo 10ml też jak wylewa to jej już nie wmuszam tylko powiedzieli żeby zawsze było 1-1,5h po posiłku
Ja dostałam od znajomych ubranka bez metek...to dopiero jest wyzwanie
Ja z kolei kupiłam kilka używanych ciuszków, oczywiście wyprane ale zabawa się zaczęła jak zobaczyłam że zupełnie nie mają metek... chyba wcześniejsza Mama obcięła żeby nie drapały Cóż, podejrzewam, że zanim się do jakiegoś dokopię to może być za mały.. na razie ułożone są na moje niedoświadczone oko
A ja wczoraj 74 z hm kupiłam [emoji85] Minio ma 2,5 miesiąca! Na długość są idealne tylko długie rękawki trochę duże ... Ale z hm kopertki 56 tez mu założę tylko ze dekolt do pępka ma [emoji23]
Wow, to jaki on długi jest?A ja wczoraj 74 z hm kupiłam [emoji85] Minio ma 2,5 miesiąca! Na długość są idealne tylko długie rękawki trochę duże ... Ale z hm kopertki 56 tez mu założę tylko ze dekolt do pępka ma [emoji23]