reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Te najmniejsze już mamy dawno gotowe i czekamy na akcję, już z tym brzuchem nie chce mi się stać nad deską do prasowania :p coraz bardziej się denerwuje, że zacznę rodzić w jakimś miejscu publicznym :-D albo ze będę sama w domu i mąż nie będzie mógł wyjść z pracy :p
Hehe no co Ty - powie, ze zona rodzi i nie bedzie mogl wyjsc? [emoji4] Co on saperem jest? [emoji38][emoji12]

reklama
Kiedy Wasze dzieciątka mniej więcej zaczęły nosić rozmiar 74 i wyższe? wiem że to bardzo indywidualne, ale dostaliśmy z mężem bardzo dużo od znajomych takich i nie wiem czy wynieść je do piwnicy czy jednak już je wyprać, ogarnąć i schować gdzieś z boku do szafy
U nas 8 miesięcy i 80 nosimy.

Kiedy Wasze dzieciątka mniej więcej zaczęły nosić rozmiar 74 i wyższe? wiem że to bardzo indywidualne, ale dostaliśmy z mężem bardzo dużo od znajomych takich i nie wiem czy wynieść je do piwnicy czy jednak już je wyprać, ogarnąć i schować gdzieś z boku do szafy
Moja ma 8 m i w 74 wyglada juz jak pasztetowa ..... wcisne ja i owszem ale .....
74 h&m jest jeszcze ok
74 pepko ledwo oddycha :laugh2:
A urodziła sie majac 45 cm i 2375 g
Sezon jesień zima 80-86 mam kupiony .

Ostatnia edycja:
Mnie to denerwuje w tych rozmiarach :-\ niby mam ułożone rozmiarami w szafkach, ale co z tego jak to nie ma żadnego pokrycia z rzeczywistością 50 z Lidla są jak 62 z innych marek :-D
Dokładnie .....
Z czssem sie nauczysz :laugh2:
20180808_110011.jpg
oba to rozmiar 19 ....

Załączniki

• 20180808_110011.jpg
    20180808_110011.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 496
reklama
Do góry