reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, które jeszcze nie urodziły kiedy byłyście obejrzeć szpital położniczy? lekarz mnie dziś już wysłał a przecież to jeszcze 23,5 tygodnia - tochę się wystraszyłam :p

Ja juz urodzilam, ale tez odpisze ;)
Ja bylam obejrzec szpital, sale porodowe i oddzial w 9 miesiacu ciazy. Moj szpital ma na stronie internetowej umieszczona informacje o mozliwosci obejrzenia z tym, ze najlepiej przyjechac pod wieczor lub w weekend bo wtedy jest najmniejszy ruch czyli najmniej porodów ;).

reklama
Dziewczyny, które jeszcze nie urodziły kiedy byłyście obejrzeć szpital położniczy? lekarz mnie dziś już wysłał a przecież to jeszcze 23,5 tygodnia - tochę się wystraszyłam :p
Myślę, że to pytanie jest właśnie do dziewczyn, które już urodziły ;) Ja byłam oglądać porodówkę w okolicach 32 tc. Myślę, że masz jeszcze sporo czasu.

Zobacz załącznik 891507 Zobacz załącznik 891507 Dobry wieczór czy można do was dołączyć ;) 3 lata starań dwie stymulację ,3 transfery i w 3 były podane dwa zarodki 2BB i został z nami jeden mamy 7tc+5 serduszko pięknie bije termin porodu na 6 z @ a 8 z usg kwietnia ;)
Super. Gratuluję:-) doczekałaś się w końcu i Ty! Miło Cię witać wśród nas :-) chociaż ja już nie ciężarówka ale aż żal stąd odchodzić i poczekam z Wami na następną ciaze :-)

reklama
Do góry