reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czyscilam to octaniseptem. Kurde ja mam opory przed czyszczeniem tego a chodzi mi o podnoszenie tego jak mi.pokazywali w szpitalu bo boje sie ze go.to boli albo.mu cis tam uszkodze:(
Mi pediatra powiedzial, ze jak jest krew to trzeba odrobinke alkoholu nalac na patyczek do uszu i tym dokladnie przemyc pepuszek. Tak zrobilam 2 razy i krew juz sie nie pojawila.

Popieram to fajnie urodzic sie w jakas date gdzie przypada swieto ale za dzieciaka wcale to nie jest fajne bo jest problem z urodzinami ;)
Ja z 14.02 ;)
Urodziny to też problem u mnie był. Wszyscy się szykują na imprezy i bale i mało kto pamiętał o moich urodzinach. Ale z drugiej strony mąż nigdy nie zapomni bo jeszcze mi się oświadczył w ten dzień. Ale do tego zawsze w klasie najmłodsza, najmniejsza itd. Miałam w szkole koleżankę z 6.01 a ja z ostatniego grudnia i w zasadzie między nami rok róznicy a do jednej klasy chodziłyśmy.

Jak czytam te historie, to mrozi mi się krew w żyłach. Moja córka była dzieckiem łatwym w obsłudze, śpiącym szybko całe noce, jedzącym jak w zegarku, spacery uwielbiała, od razu spała, nigdy nie miałam problemu ani z jazdą w gondoli ani spacerówce. Bardzo się obawiam, że wyczerpałam limit szczęścia i że te dwa maluchy dadzą mi popalić. [emoji33] Podziwiam Was, że dajecie radę z niewyspaniem, karmieniem niemalże na okrągło itd. Boję się, czy dam radę. :/
Dasz dasz...nie będziesz miała wyjścia :D kilka kaw dziennie, kilka szklanek melisy a najlepiej całe wiadro :p

Ja dzisiaj mam ostatnią tabletkę sterydu (nawet nie jedną a 1/4 tabletki) i mam ochotę urządzić imprezę z tej okazji. Tak paskudnej tabletki już dawno nie jadłam.
Teraz odpuściły upały, to na pewno będzie lżej z bólami głowy. [emoji8]
Mi po encortonie nic nie bylo jakos nie wspominam go zle ;)

Dziewczyny, które jeszcze nie urodziły kiedy byłyście obejrzeć szpital położniczy? lekarz mnie dziś już wysłał a przecież to jeszcze 23,5 tygodnia - tochę się wystraszyłam :p

Dziewczyny, które jeszcze nie urodziły kiedy byłyście obejrzeć szpital położniczy? lekarz mnie dziś już wysłał a przecież to jeszcze 23,5 tygodnia - tochę się wystraszyłam :p
Ooo to wcześnie ale w zasadzie sama już myślę nad szpitalem. Ostatnio byłam tam 9 lat temu, więc na pewno się pozmieniało.
A można tak jechać i pooglądać sale itd.? Czy jak ma wyglądać to rozeznanie?

reklama
Do góry