reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czyscilam to octaniseptem. Kurde ja mam opory przed czyszczeniem tego a chodzi mi o podnoszenie tego jak mi.pokazywali w szpitalu bo boje sie ze go.to boli albo.mu cis tam uszkodze:(
Mi pediatra powiedzial, ze jak jest krew to trzeba odrobinke alkoholu nalac na patyczek do uszu i tym dokladnie przemyc pepuszek. Tak zrobilam 2 razy i krew juz sie nie pojawila.

Popieram to fajnie urodzic sie w jakas date gdzie przypada swieto ale za dzieciaka wcale to nie jest fajne bo jest problem z urodzinami ;)
Ja z 14.02 ;)
Urodziny to też problem u mnie był. Wszyscy się szykują na imprezy i bale i mało kto pamiętał o moich urodzinach. Ale z drugiej strony mąż nigdy nie zapomni bo jeszcze mi się oświadczył w ten dzień. Ale do tego zawsze w klasie najmłodsza, najmniejsza itd. Miałam w szkole koleżankę z 6.01 a ja z ostatniego grudnia i w zasadzie między nami rok róznicy a do jednej klasy chodziłyśmy.

Jak czytam te historie, to mrozi mi się krew w żyłach. Moja córka była dzieckiem łatwym w obsłudze, śpiącym szybko całe noce, jedzącym jak w zegarku, spacery uwielbiała, od razu spała, nigdy nie miałam problemu ani z jazdą w gondoli ani spacerówce. Bardzo się obawiam, że wyczerpałam limit szczęścia i że te dwa maluchy dadzą mi popalić. [emoji33] Podziwiam Was, że dajecie radę z niewyspaniem, karmieniem niemalże na okrągło itd. Boję się, czy dam radę. :/
Dasz dasz...nie będziesz miała wyjścia :D kilka kaw dziennie, kilka szklanek melisy a najlepiej całe wiadro :p

Ja dzisiaj mam ostatnią tabletkę sterydu (nawet nie jedną a 1/4 tabletki) i mam ochotę urządzić imprezę z tej okazji. Tak paskudnej tabletki już dawno nie jadłam.
Teraz odpuściły upały, to na pewno będzie lżej z bólami głowy. [emoji8]
Mi po encortonie nic nie bylo jakos nie wspominam go zle ;)

Dziewczyny, które jeszcze nie urodziły kiedy byłyście obejrzeć szpital położniczy? lekarz mnie dziś już wysłał a przecież to jeszcze 23,5 tygodnia - tochę się wystraszyłam :p

Dziewczyny, które jeszcze nie urodziły kiedy byłyście obejrzeć szpital położniczy? lekarz mnie dziś już wysłał a przecież to jeszcze 23,5 tygodnia - tochę się wystraszyłam :p
Ooo to wcześnie ale w zasadzie sama już myślę nad szpitalem. Ostatnio byłam tam 9 lat temu, więc na pewno się pozmieniało.
A można tak jechać i pooglądać sale itd.? Czy jak ma wyglądać to rozeznanie?

reklama
Do góry