reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bardzo dziękuje, właśnie tak mysle żeby sie laktacja za wcześnie nie rozkręciła... a zapytam.. czy używanie laktatora jest trudne? Nigdy nawet w rękach go nie miałam... mleko jest 3/4 dni od porodu?? A do tego czasu co dziecko je??
3 czy 4 dni po porodzie to się zaczyna tzw nawal. od razu po porodzie karmisz dziecko i tyle co masz w piersi mu starczy.

reklama
Dziewczyny a wasze dzieci tez tak na cyckach wisialy? Hubcio od 14.30 jest niespokojny i z tego gdzies 3,5 godziny siedzi na cycu
Tak. 20h na dobe. Po miesiacu okazalo sie, ze za malo przybiera, bo mam za malo pokarmu i wisiala, bo ciagle byla glodna [emoji17]
Ale moze byc tez tak, ze po prostu sie przytula, bo malenki jest.

A weź wrzuć do wózka moze kołderką czy kocyk zeby miękko bylo a może jakieś nosidełko zebys tak nie cierpiała przy noszeniu? zawsze to kręgosłup odciaza i rece:)
Uwierz że próbowałam wielu rzeczy. Nosidlo w sensue ten fotelik samochodowy jest też na chwile bo ona się siłuje i podnosi do góry a spięta nie może i już nerw. Na nosidło takie na plecy jest za mała bo nie siedzia a i noszenie przodem do mnie też ją wkurza tylko przodem trzeba bo wsystko musi widzieć. Oj temat rzeka :p

Dziewczyny coś o spacerach było. Wszystko trzeba przejść każdy etap...Moja Zosia jest teraz na etapie w domu jest nudno SPACERUJMY. Dwa razy dziennie jest na spacerze i to takim 1,5-2 godziny także cierpliwości
Dlatego ja się pożale ale WIERZĘ że to minie i zacznie się spacerówka bedzie ok bo jest bardzo ciekawa świata.

reklama
Tylko ze on chyba wogole nie spal w tym czasie

Znam to uczucie, polecialy mi przez nie łzy, bo myslalam ze ja cos źle robie... Ale z kazdym dniem jest lepiej. Nie kazdy noworodek je i spi potem 3 godziny. Wszystko musi sie unormowac, potrzeba czasu zeby sie siebie nauczyc.

Do góry