reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A nie zsuwala Ci sie z klina? Ja mam klina i sie nie sprawdza, bo Sara sie wlasnie z niego zsuwa na boki i to podobno moze grozic asymetria. Tak pytam z ciekawosci, bo u mnie problemu z ulewaniem nie ma.
A wkładałaś klina pod materac? Bo ponoć tak najlepiej. I płaciłaś coś za szczepionkę? Bo my w przyszłym tygodniu do PL jedziemy i jak wrócimy to też idziemy na szczepienie, ale połączone z tym pierwszym wg kalendarza.

A wkładałaś klina pod materac? Bo ponoć tak najlepiej. I płaciłaś coś za szczepionkę? Bo my w przyszłym tygodniu do PL jedziemy i jak wrócimy to też idziemy na szczepienie, ale połączone z tym pierwszym wg kalendarza.
Wkladalam i tez sie nie sprawdza, uzywam go jak czyszcze nosek i myje buzke z rana, takze do czegos tam sie przydaje ;)
Szczepionka jest platna 500kr i dwa razy sie podaje ale nie pamietam w jakich odstepach. Nie mam pojecia ile w PL kosztuje, jak taniej to szczep tam :p
A ta plonowa szczepionke to mamy jakos w 3.miesiacu.

Wkladalam i tez sie nie sprawdza, uzywam go jak czyszcze nosek i myje buzke z rana, takze do czegos tam sie przydaje ;)
Szczepionka jest platna 500kr i dwa razy sie podaje ale nie pamietam w jakich odstepach. Nie mam pojecia ile w PL kosztuje, jak taniej to szczep tam :p
A ta plonowa szczepionke to mamy jakos w 3.miesiacu.
Nie, ja też chce w Danii zaszczepić, nawet specjalnie szczepionkę sprowadzili dla mnie. Tylko właśnie nie wiem jaka cena. A szczepi się w odstępie 4 tygodni. U nas te 3 miesiące akurat w połowie września wypadają.

reklama
Do góry