Ladnie zagojone[emoji106] moja jest tragiczna[emoji85]Dokladnie tak. To byl specjalny opatrunek, mozna bylo go moczyc i sie nie odklejal. Rana sie super goila. Teraz 16 miesiecy pozniej mojej blizny prawie nie ma
Zobacz załącznik 887017
reklama
hope322
Fanka BB :)
A nie zsuwala Ci sie z klina? Ja mam klina i sie nie sprawdza, bo Sara sie wlasnie z niego zsuwa na boki i to podobno moze grozic asymetria. Tak pytam z ciekawosci, bo u mnie problemu z ulewaniem nie ma.Moja spała na klinie
jasani
A wkładałaś klina pod materac? Bo ponoć tak najlepiej. I płaciłaś coś za szczepionkę? Bo my w przyszłym tygodniu do PL jedziemy i jak wrócimy to też idziemy na szczepienie, ale połączone z tym pierwszym wg kalendarza.A nie zsuwala Ci sie z klina? Ja mam klina i sie nie sprawdza, bo Sara sie wlasnie z niego zsuwa na boki i to podobno moze grozic asymetria. Tak pytam z ciekawosci, bo u mnie problemu z ulewaniem nie ma.
hope322
Wkladalam i tez sie nie sprawdza, uzywam go jak czyszcze nosek i myje buzke z rana, takze do czegos tam sie przydajeA wkładałaś klina pod materac? Bo ponoć tak najlepiej. I płaciłaś coś za szczepionkę? Bo my w przyszłym tygodniu do PL jedziemy i jak wrócimy to też idziemy na szczepienie, ale połączone z tym pierwszym wg kalendarza.
Szczepionka jest platna 500kr i dwa razy sie podaje ale nie pamietam w jakich odstepach. Nie mam pojecia ile w PL kosztuje, jak taniej to szczep tam
A ta plonowa szczepionke to mamy jakos w 3.miesiacu.
jasani
Nie, ja też chce w Danii zaszczepić, nawet specjalnie szczepionkę sprowadzili dla mnie. Tylko właśnie nie wiem jaka cena. A szczepi się w odstępie 4 tygodni. U nas te 3 miesiące akurat w połowie września wypadają.Wkladalam i tez sie nie sprawdza, uzywam go jak czyszcze nosek i myje buzke z rana, takze do czegos tam sie przydaje
Szczepionka jest platna 500kr i dwa razy sie podaje ale nie pamietam w jakich odstepach. Nie mam pojecia ile w PL kosztuje, jak taniej to szczep tam
A ta plonowa szczepionke to mamy jakos w 3.miesiacu.
Evelin83
U nas nie było, w czwartek idę na 3 dawkeDziewczyny, w przyszlym tygodniu idziemy szczepic Sare na rotawirusy. Czy sa po tej szczepionce jakies skutki uboczne?
Agnieś191
Moja spałA i spała i spałaDziewczyny, w przyszlym tygodniu idziemy szczepic Sare na rotawirusy. Czy sa po tej szczepionce jakies skutki uboczne?
Ewunka
Moja teżMoja spałA i spała i spała
reklama
Agnieś191
Ach te Marceliny 6.09 czeka nas kolejne mam nadzieje ze przejdzie tak samo jak pierwsze szczepienia.Moja też