Ewunka
Fanka BB :)
U nas na początku września meningokoki B a tych nie lubie .....Ach te Marceliny 6.09 czeka nas kolejne mam nadzieje ze przejdzie tak samo jak pierwsze szczepienia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas na początku września meningokoki B a tych nie lubie .....Ach te Marceliny 6.09 czeka nas kolejne mam nadzieje ze przejdzie tak samo jak pierwsze szczepienia.
U nas na początku września meningokoki B a tych nie lubie .....
No wlasnie dla mnie tez specjalnie sprowadzaja w Kph Tez na rota szczepisz?Nie, ja też chce w Danii zaszczepić, nawet specjalnie szczepionkę sprowadzili dla mnie. Tylko właśnie nie wiem jaka cena. A szczepi się w odstępie 4 tygodni. U nas te 3 miesiące akurat w połowie września wypadają.
Tak, na meningokoki też chciałam ale to chyba w PL załatwię.No wlasnie dla mnie tez specjalnie sprowadzaja w Kph Tez na rota szczepisz?
Na meningokoki sa 2 szczepionki B i C (dwa szczepy). W Hiszpanii jedna jest refundowana, a druga nie. Sprawdz sobie u Was.Tak, na meningokoki też chciałam ale to chyba w PL załatwię.
Edit: właśnie doczytałam, że tą szczpionkę mamy w kalendarzu
1 wspominam źle liczę ze 2 będzie ok ....Właśnie dziś mielismy pierwsza dawkę ...
Tak wiem, ze są dwa szczepy. Tutaj refundowany jest typ b.Na meningokoki sa 2 szczepionki B i C (dwa szczepy). W Hiszpanii jedna jest refundowana, a druga nie. Sprawdz sobie u Was.
1 wspominam źle liczę ze 2 będzie ok ....
Daj paracetamol biedakowi w syropieJuz mamy 38,3
Juz mamy 38,3