Widzę, że ktoś nie może spać? stres ?Dobrze, że się odezwałaś... Dużo dzieci jest naświetlanych wiec naprawde sie nie przejmuj. Lenka jest sliczna . A Ty na pewno juz jestes dla Niej najlepsza Mamą.
reklama
Evelin83
Fanka BB :)
Piękności i te poliki do zacalowania lepiej teraz że zostajecie dłużej niż jakbyś miała wracać z małą do szpitala, małe pocieszenie ale zawsze jakieśCześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886681
Ostatnia edycja:
Oczekiwanie2017
Widzę, że ktoś nie może spać? stres ?
Oj tak, chyba stres . Nie spodziewałam się, że aż taki będzie
jak coś to zapraszam do nas na górę albo mam nadzieję, że może po porodzie wpadniesz do mojego pokoju ? 3mam kciuki za Was! ❤Oj tak, chyba stres . Nie spodziewałam się, że aż taki będzie
Oczekiwanie2017
jak coś to zapraszam do nas na górę albo mam nadzieję, że może po porodzie wpadniesz do mojego pokoju ? 3mam kciuki za Was! ❤
Jak juz sie ogarne to mam nadzieje, ze sie na którymś piętrze spotkamy. Bedziemy w kontakcie . A Ty teraz odpoczywaj i dbaj o siebie
A no i mam nadzieję, że się za Ciebie zabiorą odrazu ! A nie tak jak ze mną byłoJak juz sie ogarne to mam nadzieje, ze sie na którymś piętrze spotkamy. Bedziemy w kontakcie . A Ty teraz odpoczywaj i dbaj o siebie
misis188
❤❤❤ jejku ale kochana❤Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886681
ludek
Jest przesłodka [emoji7] Faktycznie jak lalka [emoji6] Gratuluję [emoji4] [emoji322] [emoji257]Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886681
gooossia17
Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886681
Sylwia macie przepiękna córeczkę! Te pucołki takie fajne! [emoji173]️[emoji7] jeszcze raz gratulacje!
A Ty jak się czujesz?
reklama
gosia321
Cudowny slodziak [emoji7][emoji7][emoji7]Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886681