Nieprawda, ja rodziłam naturalnie i miałam od szpitala koszulęEhe daja tylko do cesarki choć i tak nie wiem czy wszedzie tak jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieprawda, ja rodziłam naturalnie i miałam od szpitala koszulęEhe daja tylko do cesarki choć i tak nie wiem czy wszedzie tak jest
Moja była cała upaprana [emoji23]Najlepiej jest założyć jakąś bluzkę lub koszulę rozpinaną z przodu bo od razu Ci dziecko kładą na piersi. Przynajmniej u mnie tak było. I jakoś specjalnie jej nie upaprałam, więc dla mnie to też mit, że idzie od razu do wyrzucenia.
Czyli sa gdzirs wyjatkiNieprawda, ja rodziłam naturalnie i miałam od szpitala koszulę
To chyba jednak nie mity, skoro u wiekszosci tak bylo... Dobrze, ze sa szpitale jak Twoj. Szkoda tylko, ze jest ich malo...Kurczę dziewczyny nie nakrecajcie takich mitów. Szpitale i warunki są widocznie różne. Ja rodziłam w Polsce, dostałam koszulę do porodu, miałyśmy pieluchy dla dzieci, kremy do smarowania, dostawalysmy wkładki poporodowe ile chciałyśmy. A położna miałam wymarzoną nie wiem jak bez niej bym poród przeżyła ZA DARMO.
Czy ja wiem czy u większości...nie ma co się nakręcać i swoją opinię lepiej wypowiedzieć już po porodzie niż przed...To chyba jednak nie mity, skoro u wiekszosci tak bylo... Dobrze, ze sa szpitale jak Twoj. Szkoda tylko, ze jest ich malo...
Ja miałam rodzić naturalnie i też dostałam od razu koszule ze szpitala.Czyli sa gdzirs wyjatki