reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ehe:) daja tylko do cesarki choć i tak nie wiem czy wszedzie tak jest
No nie rob jaj ..... jak nie daja koszuli słynnej z dupa na wierzchu .... niemożliwe :szok:
Ja sie zastanawiam w czym mnie zwiezli z cesarki nie pamietam :laugh2: pamietam ze po kangurowaniu ubierali mnie w wyjsciowa ha ha taka plachte rozpinana z przodu :rolleyes:

No nie rob jaj ..... jak nie daja koszuli słynnej z dupa na wierzchu .... niemożliwe :szok:
Ja sie zastanawiam w czym mnie zwiezli z cesarki nie pamietam :laugh2: pamietam ze po kangurowaniu ubierali mnie w wyjsciowa ha ha taka plachte rozpinana z przodu :rolleyes:
Mi n przyjeciu dali koszule z dupa na wierzchu wlasnie [emoji38], wszytstko inne mialam zdjac. A do cc calkiem mnie rozebrali wiec nie bylo problemu z kangurowaniem, po prostu mala na mnie polozyli w trakcie zszywania.
Ale kuzwa, zeby koszuli nie dawali to cyrk na kolkach...

Mi n przyjeciu dali koszule z dupa na wierzchu wlasnie [emoji38], wszytstko inne mialam zdjac. A do cc calkiem mnie rozebrali wiec nie bylo problemu z kangurowaniem, po prostu mala na mnie polozyli w trakcie zszywania.
Ale kuzwa, zeby koszuli nie dawali to cyrk na kolkach...
Na ja tez dostałam koszule z dupa na przyjeciu i w niej rodziłam ale na cesarke ubrali mi raka z "papieru" granatowa jak szlafrok z paskiem w pasie .I jak szlam na pięterko do pokoju to znów mnie ubrali w ta z dupa na wierzchu. Mnie jak szyli kangorował tata bo ja spałam ....ale jak tylko skonczyli zawiezli mnie do nich i mu zabrałam hi hi hi i dostawiłam do cyca .
Różne rzeczy juz slyszałam ze ze gdziesz koszuli nie daja to pierwszy raz o_O

Dziewczyny a jakie wdzianko najlepsze do porodu? Taka piżama do karmienia rozpinana po bokach wystarczy, czy może kupić taką z dłuższym rozpięciem przez środek? Widziałam też takie jednorazowe koszule z włókniny polipropylenowej. Ktoś może z takiej korzystał?
W moim szpitalu dawali na poród koszulę. Jeśli nie dają polecam jednorazowa...

reklama
Do góry