@Oczekiwanie2017 A jak u Was ?????
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
No nie rob jaj ..... jak nie daja koszuli słynnej z dupa na wierzchu .... niemożliweEhe daja tylko do cesarki choć i tak nie wiem czy wszedzie tak jest
Ja sie zastanawiam w czym mnie zwiezli z cesarki nie pamietam pamietam ze po kangurowaniu ubierali mnie w wyjsciowa ha ha taka plachte rozpinana z przodu
misis188
Zdam relacje za tydzieńNo nie rob jaj ..... jak nie daja koszuli słynnej z dupa na wierzchu .... niemożliwe
Ja sie zastanawiam w czym mnie zwiezli z cesarki nie pamietam pamietam ze po kangurowaniu ubierali mnie w wyjsciowa ha ha taka plachte rozpinana z przodu
nieagatka
Mi n przyjeciu dali koszule z dupa na wierzchu wlasnie [emoji38], wszytstko inne mialam zdjac. A do cc calkiem mnie rozebrali wiec nie bylo problemu z kangurowaniem, po prostu mala na mnie polozyli w trakcie zszywania.No nie rob jaj ..... jak nie daja koszuli słynnej z dupa na wierzchu .... niemożliwe
Ale kuzwa, zeby koszuli nie dawali to cyrk na kolkach...
Ewunka
Na ja tez dostałam koszule z dupa na przyjeciu i w niej rodziłam ale na cesarke ubrali mi raka z "papieru" granatowa jak szlafrok z paskiem w pasie .I jak szlam na pięterko do pokoju to znów mnie ubrali w ta z dupa na wierzchu. Mnie jak szyli kangorował tata bo ja spałam ....ale jak tylko skonczyli zawiezli mnie do nich i mu zabrałam hi hi hi i dostawiłam do cyca .Mi n przyjeciu dali koszule z dupa na wierzchu wlasnie [emoji38], wszytstko inne mialam zdjac. A do cc calkiem mnie rozebrali wiec nie bylo problemu z kangurowaniem, po prostu mala na mnie polozyli w trakcie zszywania.
Ale kuzwa, zeby koszuli nie dawali to cyrk na kolkach...
Różne rzeczy juz slyszałam ze ze gdziesz koszuli nie daja to pierwszy raz
To w PL nie daja do porodu wdzianka tylko musisz niec swoje?
No niestety, w Pl wszystko musisz mieć swoje, nawet położną i lekarza jak chcesz mieć pomoc przy porodzie i godne traktowanie
walczaca o szczescie
A ile Ci teraz Gosiu Mała zjada jednorazowo??Ja karnie nawet butla z moim pokarmem na zadanie. [emoji6]tak mi kazali w szpitalu, później pediatra rodzinny i neonatolog [emoji2]
gooossia17
A ile Ci teraz Gosiu Mała zjada jednorazowo??
Bardzo różnie. Ale kręci się to w okolicach 80-90 ml. Je mniej więcej co 2-2,5 h chyba, ze zje mniej. [emoji6]
W moim szpitalu dawali na poród koszulę. Jeśli nie dają polecam jednorazowa...Dziewczyny a jakie wdzianko najlepsze do porodu? Taka piżama do karmienia rozpinana po bokach wystarczy, czy może kupić taką z dłuższym rozpięciem przez środek? Widziałam też takie jednorazowe koszule z włókniny polipropylenowej. Ktoś może z takiej korzystał?
reklama
DająTo w PL nie daja do porodu wdzianka tylko musisz niec swoje?