gooossia17
Fanka BB :)
Gosia321 super!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana z wizytami jest roznie. Na początku mialam co 3 tygodnie, pozniej co miesiac. Myslalam ze na koncu ciazy wizyty beda czesciej ale nie. Ale to u lekarza na nfz bo do tego gdzie chodzilam prywatnie juz nie ide bo na urlop sie wybieraNa dodatek mój Małż twierdzi ze to bylo tylko naciągnięcie na pieniądze. Ta śpiąca sknera wzmogła we mnie poczucie winy za uboższy portfel, o! A czy nie za późno na zmiany? Ile może być jeszcze wizyt tak na oko? termin jest na 29.09 a najbliższa wizyta 23.08 czyli mniej wiecej miesiąc przed rozwiązaniem...?
Zgadzam się. Ja na każdej wizycie miałam usg i info ile waży córeczka. Jak się płaci można lekarza zmienić.Moja tez nie na kazdej wizycie byla wazona, ale ze nie chcial usg zrobic to przesada. Za co w takim razie kase bierze? Na jakiej postawie ocenia czy jest ok? Patrzac Ci w oczy??
Ja nie wiem skad siw tacy lekarze biora i nie moglabym miec takiego prowadzacego. Ja place, ja wymagam. I przede wszytskim musze miec pewnosc i zaufanie, ze dba o mnie i dziecko, bez robienia laski.
Było średnio. Macica nie chciała się oburzać i straciłam bardzo dużo krwi więc przez chwilę był pomysł toczenia krwi ale na szczęście obyło się bez. Morfologia leży totalnie, ale dziś już zaczynam się nawet poruszać i nie jest wcale najgorzej.O Mój Boże! Są idealne! [emoji7][emoji173]️ gratulacje dla rodziców!! Niech Wasz Świat dalej stoi w miejscu!
Kochana jak się czujesz?
oj.... to teraz już wracaj do zdrowia i nabieraj sił dla ksiezniczekByło średnio. Macica nie chciała się oburzać i straciłam bardzo dużo krwi więc przez chwilę był pomysł toczenia krwi ale na szczęście obyło się bez. Morfologia leży totalnie, ale dziś już zaczynam się nawet poruszać i nie jest wcale najgorzej.
Było średnio. Macica nie chciała się oburzać i straciłam bardzo dużo krwi więc przez chwilę był pomysł toczenia krwi ale na szczęście obyło się bez. Morfologia leży totalnie, ale dziś już zaczynam się nawet poruszać i nie jest wcale najgorzej.
Ja mialam i podala bylo tylko dla pamiatki, trwalo 25min kiefy to ogladalismy corcie do woli. Ale pomiarow nie robili.Dzięki dziewczyny za rady, musze to przemyśleć, pogadać z małżem. A miałyście może usg 4D? Ja jestem juz po 3 prenatalnych a zapisałam sie tak by zobaczyć buzie ale czy podczas takiego USG dowiem sie ile Mała wazy, mierzy i czy wszystko w porządku? Czy to typowo „kosmetyczne” USG?
Mi doktor zrobiła na 3prenatalnych ale jak stwierdziła " ciężko będzie bo mała główka w dół itd. " no i faktycznie się nameczyla ale trochę zobaczyliśmy, udalo się Lenke rozbujac ale u @Oczekiwanie2017 np. Synek nie dał się pokazać I nici z podglądaniaDzięki dziewczyny za rady, musze to przemyśleć, pogadać z małżem. A miałyście może usg 4D? Ja jestem juz po 3 prenatalnych a zapisałam sie tak by zobaczyć buzie ale czy podczas takiego USG dowiem sie ile Mała wazy, mierzy i czy wszystko w porządku? Czy to typowo „kosmetyczne” USG?
No to Kochana jasne , że idź! Nie ma co patrzeć A ten Twoj lekarz to jakaś masakra :/@nieagatka @zylwia Ale fajnie to USG w medicover kosztuje 250 zł... niby się zapisałam ale nie do końca byłam pewna czy iść (przecież 26.07 była wizyta, jak się wczoraj okazało nic nie wnosząca) i teraz jestem bardziej przekonana by iść. W medicover jest taka praktyka, że jeśli moja Mała nie da się pokazać to filmu nie nagrają ale ja też wtedy nic nie płace bo płaci się na końcu. Nawet jak się Mała uprze i się nie pokaże to może chociaż wyciągnę od lekarki takie dane jak waga i ile ma cm Właśnie z tego co wiem to moja Mała też jest główką już w dół ale to informacja oczywiście nie ze wczoraj... 03.08 będzie to u mnie dokładnie 31+6.. liczę że zobaczę cokolwiek
O to widzę w ciągłej niepewnościkurcze już 20 tydzień a pamietam jak betowalas. Czas szybko leci
Ojj tak czas leci jak szalonyRemizka to już połowa ? jak ten czas zapitala..... pamiętam jak bete robiłaś A tu już proszę! A jak się czujesz? Jakieś wymiotki może, zgaga ?