gosia321
Fanka BB :)
Krwiak zmnieszyl sie do 0.7 cm na 1.4 cm wszedzie czysto dalej prowadzimy oszczedny tryb zycia ale mozemy juz wychodzic na spacery i nawet jezioro dozwolone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna Oliwia ❤❤❤ tylko dalej sie oszczedzajZobacz załącznik 881818 Z naszym bejbikiem wszystko ok ❤❤ pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki i dalej przypomina aliena odrazu widac ze bedzie piekna Oliwia :* cudzie trwaj ❤❤
Krwiak zmnieszyl sie do 0.7 cm na 1.4 cm wszedzie czysto dalej prowadzimy oszczedny tryb zycia ale mozemy juz wychodzic na spacery i nawet jezioro dozwolone
Moja tez nie na kazdej wizycie byla wazona, ale ze nie chcial usg zrobic to przesada. Za co w takim razie kase bierze? Na jakiej postawie ocenia czy jest ok? Patrzac Ci w oczy??Wróciłam z wizyty i jestem delikatnie mówiąc zła. Wyobraźcie sobie ze mój lekarz nie chciał nawet usg zrobić. Wymusiłam je na nim mowić ze na prenatalnych Mała owinęła sie 2x pępowina to wtedy sprawdził. Niby nie jest ale żadnych szczegółów nie znam Mimo ze pytałam... ani wagi ani nic.. zapytał ile miała wcześniej i rzucił ze teraz może mieć 1500... byłam u niego 2 tyg temu a dzisiejsza wizyta była tylko z takiej racji ze on idzie na urlop i kolejna za 4 tygodnie ale zastanowiłabym sie poważnie czy ość jakbym wiedziała jak zostanę potraktowana mimo wizyty prywatnej. Jedynie co to uciskał brzuch i badał szyjkę ale tez żadnych wymiarów tylko „Ok”... chyba liczyłam na coś zupełnie innego.. na ta wagę chociaż...
Nam położna środowiskowa mówiła smarować Altacetem kilka razy dziennie. Pomogło [emoji847] To jest normalne. Dzieciątko jeszcze ma twoje hormony.Mój malutki ma powiększone cycuszki i takie twarde czytałam żeby się tym nie przejmować i to minie ale mam obawy.Czy któraś z mam się spotkała z czymś takim?
Super, tak za Ciebie się cieszę [emoji4]Zobacz załącznik 881818 Z naszym bejbikiem wszystko ok [emoji173][emoji173] pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki i dalej przypomina aliena odrazu widac ze bedzie piekna Oliwia :* cudzie trwaj [emoji173][emoji173]
Tak szczerze to ja bym zmieniła lekarza. na jakiegoś ze szpitala gdzie będziesz rodzic. W nosie bym miala czy się mu podoba czy nie.Mnie został 1 Mrozaczek i kiedyś pewnie po niego wrócę ale prowadzącego ciąże zmienię.. juz za późno na zmianę bo to 31tc ale przemknęła mi ta myśl... 03.08 jestem umówiona gdzies indziej na 4D i liczę na to ze może dowiem się ciut wiecej..
Super kochanaZobacz załącznik 881818 Z naszym bejbikiem wszystko ok ❤❤ pieknie rosnie ma juz 4.7cm pieknie pykajace serduszko nozki raczki i dalej przypomina aliena odrazu widac ze bedzie piekna Oliwia :* cudzie trwaj ❤❤
Kurde ja bym.chyba zmienila lekarza bo bez przesadyWróciłam z wizyty i jestem delikatnie mówiąc zła. Wyobraźcie sobie ze mój lekarz nie chciał nawet usg zrobić. Wymusiłam je na nim mowić ze na prenatalnych Mała owinęła sie 2x pępowina to wtedy sprawdził. Niby nie jest ale żadnych szczegółów nie znam Mimo ze pytałam... ani wagi ani nic.. zapytał ile miała wcześniej i rzucił ze teraz może mieć 1500... byłam u niego 2 tyg temu a dzisiejsza wizyta była tylko z takiej racji ze on idzie na urlop i kolejna za 4 tygodnie ale zastanowiłabym sie poważnie czy ość jakbym wiedziała jak zostanę potraktowana mimo wizyty prywatnej. Jedynie co to uciskał brzuch i badał szyjkę ale tez żadnych wymiarów tylko „Ok”... chyba liczyłam na coś zupełnie innego.. na ta wagę chociaż...
J przez ostatni miesiac mialam wizyty co tydzien, a od 30tyg co 2tyg wiec jedzcze z 5 przed Toba...Na dodatek mój Małż twierdzi ze to bylo tylko naciągnięcie na pieniądze. Ta śpiąca sknera wzmogła we mnie poczucie winy za uboższy portfel, o! A czy nie za późno na zmiany? Ile może być jeszcze wizyt tak na oko? termin jest na 29.09 a najbliższa wizyta 23.08 czyli mniej wiecej miesiąc przed rozwiązaniem...?