Kochana Ty pewnie też....trzypak i to same kobietki pochwal się brzuszkiemWyglądacie obydwie pięknie [emoji9]
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Hahaha dobrze powiedziane. Znam ten ból. [emoji106] [emoji16]tez bym chciala 5kg zrzucic ale na chceniu się konczy haha
meg86
Ja mam to samo. Nigdy nie jadłam słodyczy . A teraz ciasta, ciasteczka, czekolady i nutelle że słoikaja po ciąży jem więcej słodyczy niż w ciąży dwie czekolady dziennie potrafię zjeść i jeszcze coś dorzucić
walczaca o szczescie
To jest dwa tygodnie temu nowe zrobię w poniedziałek to zobaczycie jakie jesteśmy "kruszynki". Dawaj swój:-))Kochana Ty pewnie też....trzypak i to same kobietki pochwal się brzuszkiem
Załączniki
Jaka Ty chuda jesteś.... tylko brzuszek masz ❤ ale jaki piękny i duży.... taki czubaty, i zamiar pępka wentylek wystającyTo jest dwa tygodnie temu nowe zrobię w poniedziałek to zobaczycie jakie jesteśmy "kruszynki". Dawaj swój:-))
Zobacz załącznik 872170
Ale ten czas leci , niedawno robiłaś będę a tu już taki brzuszek ❤
gooossia17
To jest dwa tygodnie temu nowe zrobię w poniedziałek to zobaczycie jakie jesteśmy "kruszynki". Dawaj swój:-))
Zobacz załącznik 872170
@walczaca ile przytyłaś? Bo wyglądasz rewelacyjnie! [emoji7] widać, ze nosisz małe kluseczki w brzuszku [emoji7]
Ewunka
Kłamczucha mowiłas ze Ci nogi puchna .To jest dwa tygodnie temu nowe zrobię w poniedziałek to zobaczycie jakie jesteśmy "kruszynki". Dawaj swój:-))
Zobacz załącznik 872170
reklama
walczaca o szczescie
Dziękuję. Pokaż swój bo już pewnie też masz widoczny :-)) Oj leci czas strasznie szybko...Jaka Ty chuda jesteś.... tylko brzuszek masz [emoji173] ale jaki piękny i duży.... taki czubaty, i zamiar pępka wentylek wystający
Ale ten czas leci , niedawno robiłaś będę a tu już taki brzuszek [emoji173]