reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tez jjem wiecej niz przed ciążą ( ale nie szaleje jak Ty hi )
I uzalezniłam sie od coli..... szklaneczke dziennie musze wypic i dupa nadal + 5 ...
Kochana bo Ty chyba tez mialas zgage. Co Ci pomagalo? Mleka nie pije bo msm odruch wymiotmy-przekarmili.mnie jak bylam mala, cola czasem pomaga, tabletki pomagaja tylko na chwilke. Musze jeszcze migdaly spróbować.ale nie mam w domu. Straszna jest ta zgaga. A co do uzaleznien to js ostatnio dochaczylam pyszna mirinde mandarynkowa w lidlu i jak.sie dobiore to 1.5litra potrafie wypic:/ a jak to jest z piciem.napojow gazowanych karmac.piersia??

reklama
Kochana bo Ty chyba tez mialas zgage. Co Ci pomagalo? Mleka nie pije bo msm odruch wymiotmy-przekarmili.mnie jak bylam mala, cola czasem pomaga, tabletki pomagaja tylko na chwilke. Musze jeszcze migdaly spróbować.ale nie mam w domu. Straszna jest ta zgaga. A co do uzaleznien to js ostatnio dochaczylam pyszna mirinde mandarynkowa w lidlu i jak.sie dobiore to 1.5litra potrafie wypic:/ a jak to jest z piciem.napojow gazowanych karmac.piersia??
Ranitidine łykałam.
To widze moja szklaneczka to nic hi .
Przy kp pij i jedz zdrowo .
Mirinda zdrowa nie jest :-p
Musisz duuuuzo pic i dobrze jeść.
To podstawa .

Ostatnia edycja:
Ja cały szczescie nie mam pociagu do slodyczy w ciazy. Placka zjem chetnie ale czekolada czy baton moga stac jak dla mnie na stole i.sie ich nie tkne. Wczoraj pojechalam na zakupy i kupilam sobie orzeszki m&m czy jak sie to pisze. Włączyłam film i zjadlam cale opakowanie tak.troche na sile to potem dostalam.takiej zgagi że masakra
zgaga :D ciezki temat wole nie wspominac :D
ja jak czuje zmeczenie to mnie ciagnie do slodkiego

co prawda do Ewunki, ale mogę odp
mi nic oprocz lekow na zgage nie pomagalo, rennie co godzine i sie zastanawialam nad silniejszymi bo nie dawalam rady ale jakos dotrwalam do porodu
przy kp staram sie nie pic gazowanego, ale nie wiem czemu, nie jest wskazane na duza ilosc cukru ale ja i tak go duzo wpierdzielam

reklama
Do góry