reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak dostalam... Tosia jest juz spora dziewczynka wiec mnie to troche pociesza ze sobie poradzi w razie czego ale ze 2tyg mogłaby posiedzieć jeszcze

Dobrze, że w porę trafiłaś do szpitala i jesteś pod ciągła opieka. W razie czego lekarze moga na bieżąco reagować. Trzymam kciuki, żeby Tosia jeszcze chwile wytrzymała.

reklama
A jak swedzacy brzuch
Próby wątrobowe robiłam i wszystko ok. Mam pić wapno, jeść Wit c. Jak nie przejdzie po weekendzie to przyjść po maść jakąś na sterydach... ale chyba muszę się Wam przyznać że już wiem od czego to [emoji23] ja mam uczulenie jak przesadze z czekoladą tylko do tej pory było na rękach ale to chyba to, bo ręce mi wczoraj wysypało. Czyli poprostu muszę zrezygnować z kanapek z Nutellą:p

Próby wątrobowe robiłam i wszystko ok. Mam pić wapno, jeść Wit c. Jak nie przejdzie po weekendzie to przyjść po maść jakąś na sterydach... ale chyba muszę się Wam przyznać że już wiem od czego to [emoji23] ja mam uczulenie jak przesadze z czekoladą tylko do tej pory było na rękach ale to chyba to, bo ręce mi wczoraj wysypało. Czyli poprostu muszę zrezygnować z kanapek z Nutellą:p
Pięknie matka:D nutelle do szafki :p

witam potrzebuje pomoc czy badania są dobre
Test IMK limfocytów
Leukocyty 6,24
×10´3/µl 4,40 — 11,30
% limfocytów 44,2
% 19,3 — 51,7
Liczba limfocytów 2758
kom/µl 1400 — 3700
% CD19+ (limfocyty B) 12,5
% 7,2 — 22,5
CD19+ (limfocyty B) 343
kom/µl 100 — 600
% CD3+ (limfocyty T) 69,6
% 59,7 — 82,0
CD3+ (limfocyty T) 1920
kom/µl 900 — 2600
% CD3+CD4+ (limfocyty pomocnicze) 48,7
% 30,4 — 51,2
CD3+CD4+ (limfocyty pomocnicze) 1344
kom/µl 500 — 1600
% CD3+CD8+ (limfocyty cytotoksyczne) 22,8
% 19,0 — 38,9
CD3+CD8+ (limfocyty cytotoksyczne) 628
kom/µl 300 — 1200
Stosunek CD4/CD8 2,1

0,8 — 2,5
% CD3-CD16+CD56+ (komórki NK) 16,9
% 7,3 — 24,0
CD3-CD16+CD56+ (komórki NK) 465
kom/µl 100 — 500

ja po ciąży jem więcej słodyczy niż w ciąży :( dwie czekolady dziennie potrafię zjeść i jeszcze coś dorzucić
Ja cały szczescie nie mam pociagu do slodyczy w ciazy. Placka zjem chetnie ale czekolada czy baton moga stac jak dla mnie na stole i.sie ich nie tkne. Wczoraj pojechalam na zakupy i kupilam sobie orzeszki m&m czy jak sie to pisze. Włączyłam film i zjadlam cale opakowanie tak.troche na sile to potem dostalam.takiej zgagi że masakra

reklama
Do góry