reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Haha sorry źle się napisało:p puchna serio ale nie codziennie :p mi dr mówi że 15 kg przy bliźniaczej to byłaby patologiczna ciąża bo to za mało... No to już nie wiem. Ale 15 kg zdecydowanie lepiej brzmi :-D
U mnie mowia ze pojedyncza ciąża to 9 kg jrst lux do 12 . Więc przy bliznisczej + 1dziecko 3 kg to 15 idelnie . :rofl2:
No i wszystko zalezy jaka masz wagę wyjsciowa bo moja kolezanka przyvwadze 120 przed ciaze skonczyla z bilsndem na minusie ( nie wiem ile ) nie odchudzała sie zaczeło zdrowo jesc a nie żrec :-) :)Inaczej tez jak zaczynasz z niedowaga.
Wygladasz slicznie ( nawet bez głowy ) dziewczyny po 3 kg czyli lepiej byc nie mogło .

Ostatnia edycja:
U mnie mowia ze pojedyncza ciąża to 9 kg jrst lux do 12 . Więc przy bliznisczej + 1dziecko 3 kg to 15 idelnie . :rofl2:
No i wszystko zalezy jaka masz wagę wyjsciowa bo moja kolezanka przyvwadze 120 przed ciaze skonczyla z bilsndem na minusie ( nie wiem ile ) nie odchudzała sie zaczeło zdrowo jesc a nie żrec :-) :)Inaczej tez jak zaczynasz z niedowaga.
Wygladasz slicznie ( nawet bez głowy ) dziewczyny po 3 kg czyli lepiej byc nie mogło .
Dziękuję, dziękuję:-) waga mi zupełnie nie przeszkadza. Przeszkadzały mi rozstępy bo mam ich sporo ale tyle o nie walczyłam że już je polubiłam :-))
Ja zaczynałam z wagą 65 kg (Jak ma mnie to dość dużo ) spadła do 55 kg teraz jest równe 80 kg :-)

Dziękuję, dziękuję:-) waga mi zupełnie nie przeszkadza. Przeszkadzały mi rozstępy bo mam ich sporo ale tyle o nie walczyłam że już je polubiłam :-))
Ja zaczynałam z wagą 65 kg (Jak ma mnie to dość dużo ) spadła do 55 kg teraz jest równe 80 kg :-)
Ja zaczynalam z 64, a do porodu szlam z 81. Ale ja tak dobrze jak Ty nie wygladalam. Bylam grubasem, a Ty wygladasz jak modelka. [emoji4]
Co Ty masz 185cm wzrostu??

Wczoraj byłam na KTG na lewym boku jak mnie dali to tętno dobijało na ruchach do 180 dali na prawy i wszystko było ok.Nie uspokoiło mnie w ogóle to ktg... Pytałam o wywołanie porodu, ale nie mogą mi nic podać, bo niestety skurczy jakichkolwiek brak :( Mam cierpliwie czekać. Rozwarcie na 1 palec...Szału nie ma.. :(

Dziewczyny pomocy, moja mała ma 7 m-cy i już chyba od 2 tygodni w ogóle nie śpi, w dzień ma tylko 2 drzemki po około pół godziny, ale noce to tragedia, czasami obudzi się o 1 i nie chce spać do 4, 5 :/ już nie wiem co robić, karmię ja jeszcze piersią, z butelki mleka nie chce pić bo próbuje jej dac mm żeby może dłużej pospala. Któraś tak miała ? Ja jestem wykończona, w nocy niby zasnie na rękach ale jak ja odkładam do łóżeczka to się budzi :/

reklama
Do góry