misis188
Fanka BB :)
Tylko najstraszniejsze jest ze w karcie ciazy mam mniejsza wage niz wyjściowa o 7kg ale to zostaję w szpitalu cale szczescieNo i pięknie:-)) brzusio śliczny. 11 kg to w sam raz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko najstraszniejsze jest ze w karcie ciazy mam mniejsza wage niz wyjściowa o 7kg ale to zostaję w szpitalu cale szczescieNo i pięknie:-)) brzusio śliczny. 11 kg to w sam raz
U mnie mowia ze pojedyncza ciąża to 9 kg jrst lux do 12 . Więc przy bliznisczej + 1dziecko 3 kg to 15 idelnie .Haha sorry źle się napisało puchna serio ale nie codziennie mi dr mówi że 15 kg przy bliźniaczej to byłaby patologiczna ciąża bo to za mało... No to już nie wiem. Ale 15 kg zdecydowanie lepiej brzmi
Haha a jak To się stało??Tylko najstraszniejsze jest ze w karcie ciazy mam mniejsza wage niz wyjściowa o 7kg ale to zostaję w szpitalu cale szczescie
Dziękuję, dziękuję:-) waga mi zupełnie nie przeszkadza. Przeszkadzały mi rozstępy bo mam ich sporo ale tyle o nie walczyłam że już je polubiłam :-))U mnie mowia ze pojedyncza ciąża to 9 kg jrst lux do 12 . Więc przy bliznisczej + 1dziecko 3 kg to 15 idelnie .
No i wszystko zalezy jaka masz wagę wyjsciowa bo moja kolezanka przyvwadze 120 przed ciaze skonczyla z bilsndem na minusie ( nie wiem ile ) nie odchudzała sie zaczeło zdrowo jesc a nie żrec Inaczej tez jak zaczynasz z niedowaga.
Wygladasz slicznie ( nawet bez głowy ) dziewczyny po 3 kg czyli lepiej byc nie mogło .
Ja zaczynalam z 64, a do porodu szlam z 81. Ale ja tak dobrze jak Ty nie wygladalam. Bylam grubasem, a Ty wygladasz jak modelka. [emoji4]Dziękuję, dziękuję:-) waga mi zupełnie nie przeszkadza. Przeszkadzały mi rozstępy bo mam ich sporo ale tyle o nie walczyłam że już je polubiłam :-))
Ja zaczynałam z wagą 65 kg (Jak ma mnie to dość dużo ) spadła do 55 kg teraz jest równe 80 kg :-)
15 lub 25 kg :-) lekarz mówi żeby liczyć od najniższej wagi do której schudłam więc jest 25kg na plusie. Dziękuję:-*
Ja przytylam 11 kg
A zdjecie jest zrobione gdzieś 2 tygodnie temu