reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wiem ktora:) wykorzystuj ja poki jeszcze nie zyga:)
A skąd wiesz :D
Miała dorabiac szyjac ale ja robie takie zamówienia ze biedna nie ma czasu :laugh2::laugh2:
No ale jest + . Wszystko do niej wroci ( moze troche w Marchewce :-p
I mam nadzieję ze bedzie Alicjia nie Leon bo chłopak w sukience chyba kiepsko :-D

reklama
Kontaktową to i ja kiedyś miałam. Musiałam wszystkie guziki w spodniach obszywać, a o paskach mogłam zapomnieć.
Mi kiedyś dr na piękne oczy stwierdziła astmę i...przepisała na to antybiotyk:eek:
Czasem warto skonsultować diagnozę z innym lekarzem.
Ja jak mam kontakt z tesciowa to mam cisnienie wysokie . Jak ja obszyje to przejdzie ?

A skąd wiesz :D
Miała dorabiac szyjac ale ja robie takie zamówienia ze biedna nie ma czasu :laugh2::laugh2:
No ale jest + . Wszystko do niej wroci ( moze troche w Marchewce :-p
I mam nadzieję ze bedzie Alicjia nie Leon bo chłopak w sukience chyba kiepsko :-D
Bo mi.sie kiedyś chwalila bodajze organizerem ktory uszyla a ktorego zdjecie potrm Ty wrzucilas:) bo ja tez takie rozne robotki lubie:) ale sie ucze dopiero:)

Jakieś skurcze się piszą, ale rozwarcie bez zmian. Rano oxy jak nic nie posunie się dalej. Doktor każe odpoczywać, żeby jutro mieć siłę rodzić

Jakieś skurcze się piszą, ale rozwarcie bez zmian. Rano oxy jak nic nie posunie się dalej. Doktor każe odpoczywać, żeby jutro mieć siłę rodzić
Odeszly Ci wody i czekaja z oksy do jutra?
Z tego co mi wiadomo max. 24h po odejsciu wod dziecko powinno byc na swiecie...
Odpoczywaj i powodzenia!

reklama
Do góry