reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A u mnie to jaka to kontaktowa że same stopy i dłonie . Ponoć z wody :oo: to chyba prędzej pasek czy guziki mogłyby wpływać.
Oczywiscie że jeszcze skonsultuje :) tylko tym razem z jakim dobrym :D
Poznałam kiedyś kolesia, który miał alergię na chlor. I jak się kąpał, to musiał stopy trzymać poza wanną:D
Tak mi się przypomniało:)
Idź może do alergologa.

reklama
Dziewczyny szczepcie sie na krztusiec w ciazy. W zlobku mojej corci jest mama, ktors miesiac temu urodzila drugie dziecko. W ciazy bala sie i nie zaszczepila. Przedwczoraj ledwo uratowali jej miesiecznego synka. Zaczal sie dusic we snie, jakims cudem zauwazyla, zdazyli do szpitala. Lezy na intensywnej terapii - diagnoza krztusiec. Szczepienie ma dopiero za miesiac... Gdyby mama sie zaszczepila to maluszek bylby chroniony jej przeciwcialami... [emoji20]

Jakieś skurcze się piszą, ale rozwarcie bez zmian. Rano oxy jak nic nie posunie się dalej. Doktor każe odpoczywać, żeby jutro mieć siłę rodzić
Trzymaj się Asia, u mnie jak na razie cisza. Myślałam, że coś się ruszy a tu lipa... Zaczyna mnie to denerwować i dołować. Najgorsze to czekanie kiedy się zacznie. Ty przynajmniej jesteż juz pod opieką :)

Dziewczyny szczepcie sie na krztusiec w ciazy. W zlobku mojej corci jest mama, ktors miesiac temu urodzila drugie dziecko. W ciazy bala sie i nie zaszczepila. Przedwczoraj ledwo uratowali jej miesiecznego synka. Zaczal sie dusic we snie, jakims cudem zauwazyla, zdazyli do szpitala. Lezy na intensywnej terapii - diagnoza krztusiec. Szczepienie ma dopiero za miesiac... Gdyby mama sie zaszczepila to maluszek bylby chroniony jej przeciwcialami... [emoji20]
A to wolno w ciazy?

reklama
Do góry