reklama
kredka82
Fanka BB :)
Dokladnie! Ja tez glosno mowie szczepcie sie! My z m mielismy krztusiec kilka lat temu i to byla masakra.. nikomu nie zycze.. a co dopiero taki msluszek[emoji45]Dziewczyny szczepcie sie na krztusiec w ciazy. W zlobku mojej corci jest mama, ktors miesiac temu urodzila drugie dziecko. W ciazy bala sie i nie zaszczepila. Przedwczoraj ledwo uratowali jej miesiecznego synka. Zaczal sie dusic we snie, jakims cudem zauwazyla, zdazyli do szpitala. Lezy na intensywnej terapii - diagnoza krztusiec. Szczepienie ma dopiero za miesiac... Gdyby mama sie zaszczepila to maluszek bylby chroniony jej przeciwcialami... [emoji20]
Wrecz trzeba. U nas glosno o tym i kazda ciezarna namawiaja i slusznie.A to wolno w ciazy?
Ewunka
Ja sie szczeipłam uwazam ze trzeba . Na grype też.A to wolno w ciazy?
Koniczyna82
Ech... w przychodni specjalistycznej na NFZ zrobili na korytarzu taki super fajny płac zabaw dla dzieci. Kulki, zjeżdżalnia, jakieś zabawki takie, tunele itd. Kącik dla mam do karmienia taki fajny. Dzieci przeszczęśliwe pytały kiedy mogą znowu przyjść, zawsze do gabinetu wchodziły w skarpetkach bo nie zdążali im bucików na czas wizyty rodzice nałożyć. I... musiała po roku przychodnia zlikwidować ten płac zabaw. Przez roszczeniowych rodzicow. Bo mimo ze na wejściu była bardzo wyraźna informacja ze dzieci pod opieka rodzicow mogą korzystać to mamusie wpuszczały maluchy a same tyłek sadzaly gdzies za rogiem i ślepia w telefon. A jak dzieci sobie guza nabiły czy jakieś tam ze zjeżdżalni zleciało to pretensje ze przychodnia powinna zatrudniać dodatkowa pielęgniarkę co by dzieci pilnowała... i po trzeciej skardze dyrekcja stwierdziła ze nie chcą mieć problemów prawnych zlikwidowałaTo poczekalnia na pogotowiu pediatrycznym w szitalu, w ktorym rodzilam. Bylam z corcia jak miala jelitowke, zrobilam zdjecie, bo zaskoczylo mnie, ze tak dbaja o malych pacjentow
Zobacz załącznik 866641
walczaca o szczescie
Masakra że są tacy rodzice... :-/ wszystkie włosy bym takiej "mamuśce" wyrwała. Swoją drogą z tymi telefonami to jest straszne. Wzzyscy na placach zabaw i w restautacjach siedzą ze swoimi telefobami (często malutkie dzieci już też) a nikt nie poświęca sobie czasu tak normalnie...Ech... w przychodni specjalistycznej na NFZ zrobili na korytarzu taki super fajny płac zabaw dla dzieci. Kulki, zjeżdżalnia, jakieś zabawki takie, tunele itd. Kącik dla mam do karmienia taki fajny. Dzieci przeszczęśliwe pytały kiedy mogą znowu przyjść, zawsze do gabinetu wchodziły w skarpetkach bo nie zdążali im bucików na czas wizyty rodzice nałożyć. I... musiała po roku przychodnia zlikwidować ten płac zabaw. Przez roszczeniowych rodzicow. Bo mimo ze na wejściu była bardzo wyraźna informacja ze dzieci pod opieka rodzicow mogą korzystać to mamusie wpuszczały maluchy a same tyłek sadzaly gdzies za rogiem i ślepia w telefon. A jak dzieci sobie guza nabiły czy jakieś tam ze zjeżdżalni zleciało to pretensje ze przychodnia powinna zatrudniać dodatkowa pielęgniarkę co by dzieci pilnowała... i po trzeciej skardze dyrekcja stwierdziła ze nie chcą mieć problemów prawnych zlikwidowała
Kciuki zaciśnięte!Tak sobie liczę skurcze i na razie są co 7 minut
Koniczyna82
Przerobi sie sukienki na portkiA skąd wiesz
Miała dorabiac szyjac ale ja robie takie zamówienia ze biedna nie ma czasu
No ale jest + . Wszystko do niej wroci ( moze troche w Marchewce
I mam nadzieję ze bedzie Alicjia nie Leon bo chłopak w sukience chyba kiepsko
hope322
Mi nikt nie mowil o takiej szczepionce :/ a teraz to pewnie juz za pozno jak za 3 tygodnie rodze.Ja sie szczeipłam uwazam ze trzeba . Na grype też.
Ech... w przychodni specjalistycznej na NFZ zrobili na korytarzu taki super fajny płac zabaw dla dzieci. Kulki, zjeżdżalnia, jakieś zabawki takie, tunele itd. Kącik dla mam do karmienia taki fajny. Dzieci przeszczęśliwe pytały kiedy mogą znowu przyjść, zawsze do gabinetu wchodziły w skarpetkach bo nie zdążali im bucików na czas wizyty rodzice nałożyć. I... musiała po roku przychodnia zlikwidować ten płac zabaw. Przez roszczeniowych rodzicow. Bo mimo ze na wejściu była bardzo wyraźna informacja ze dzieci pod opieka rodzicow mogą korzystać to mamusie wpuszczały maluchy a same tyłek sadzaly gdzies za rogiem i ślepia w telefon. A jak dzieci sobie guza nabiły czy jakieś tam ze zjeżdżalni zleciało to pretensje ze przychodnia powinna zatrudniać dodatkowa pielęgniarkę co by dzieci pilnowała... i po trzeciej skardze dyrekcja stwierdziła ze nie chcą mieć problemów prawnych zlikwidowała
Mój M podsumował krótko "nowobogackie tępe lachony"
reklama
Ewunka
Nie wiem jakie sa widełki . 3 trymestr sie szczepiłam koło 30 -32 tc nie pamiętamMi nikt nie mowil o takiej szczepionce :/ a teraz to pewnie juz za pozno jak za 3 tygodnie rodze.