reklama
misis188
Fanka BB :)
kochana za szybka akcje i malo bolesna❤Wody odeszly, jesteśmy na oddziale, rozwarcie tylko 1,5 cm
Ja biorę 3x1 i do tego aspargin 3x1 jak czuje że mi sie stawia brzuch to lykam 2 nospy zwykleW zasadzie nie konsultowalam z lekarzem ale raz mi stwardnual brzuch a w nocy łydki mi dokuczaja. I kupilam i bralam 2x1 i nie wiem czy dobrze. brzuch juz nie stawia się ale łydki dalej sie zdarzaja
Sie dziejeWody odeszly, jesteśmy na oddziale, rozwarcie tylko 1,5 cm
Czyli 3x1 moge brac ja z nospa to chce tak ostrożnie. jakoś tak mało mu ufam a wkoncu to lek jakby nie było. Wolę witaminyJa biorę 3x1 i do tego aspargin 3x1 jak czuje że mi sie stawia brzuch to lykam 2 nospy zwykle
misis188
Od listopada celibatKochane czy wspolzylyscie na etapie 38 tydzi 5 dni?
walczaca o szczescie
Mi położna mówiła ze najlepiej zrobić sobie badania na magnez i jak będziesz miała w dolnej granicy to można spokojnie zwiększyćW zasadzie nie konsultowalam z lekarzem ale raz mi stwardnual brzuch a w nocy łydki mi dokuczaja. I kupilam i bralam 2x1 i nie wiem czy dobrze. brzuch juz nie stawia się ale łydki dalej sie zdarzaja
walczaca o szczescie
Jeeea! Trzymam kciuki za szybki i jak najmniej bolesny poród [emoji110][emoji110][emoji110]Wody odeszly, jesteśmy na oddziale, rozwarcie tylko 1,5 cm
Oczywiście czekamy na fotki! Powodzenia!
reklama
walczaca o szczescie
Mi właśnie ostatnio mówiono ze najpierw magnez i leżenie, jak nie przechodzi to dopiero nospa;-)Czyli 3x1 moge brac ja z nospa to chce tak ostrożnie. jakoś tak mało mu ufam a wkoncu to lek jakby nie było. Wolę witaminy