jasani
Fanka BB :)
A no tak, zapomniałam a widziałam Twój wpis.Dziękuję Kochana ale mam wizytę przełożona na 13.06 także jeszcze chwila :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no tak, zapomniałam a widziałam Twój wpis.Dziękuję Kochana ale mam wizytę przełożona na 13.06 także jeszcze chwila :-)
Ale tu cisza nastała Co tam u Was dziewczyny? @ajka89 jakies przeczucia, a może już tulisz Gaję? @Pixie_Dixie co tam u Was? Jak się czujecie?
Witam kochane po wieloletnich bojach o upragniana ciaze pozwolicie ze sie tu troszke rozgoszcze
Witam wszystkie te kolezanki ktore znam i z ktorymi walczylam oraz te ktorych jeszcze nie poznalam
Gratulacje kochana, kibicowalam Ci caly czas z krzakow na invitrowkach [emoji173]️[emoji110]
W domu będzie coraz lepiej :-)No nie kłamią z tym pologiem, ze ciężko [emoji58] Nie śpisz, nie jesz bo dieta po cc, nie możesz sie ruszać zbytnio. Mam tez małego baby blues ale powoli wszystko ogarniamy. Najciężej nam z karmieniem ale jest juz progres. Właśnie czekamy na tatusia i do domku [emoji4]
Cudownie !! Duzo zdrówka!
Dokladnie!!Z ta dieta po cc to troche bzdura. U nas nie ma diety a w szpitalu wypasione obiadki dawali i jakos nic nikomu nie hest
U nas tak samo wypas jak w restauracji. I zadnego ograniczania po cc. A lepszego brownie z sosem waniliowym niz w szpitalu to nigdzie nie jadlam [emoji39]Dokladnie!!
6h po cc, o 2h w nocy dostalam ryz z owocsmi morza i rybe z pieczonymi ziemniakami. A na sniadanie kilka godzin pozniej wielka kanapke z szynka tutejsza (jak parmenska), sok pomaranczowy, kawe i croissanta.
Boze w jakim.kraju Ty rodzilas? W polsce to dostaniesz kawałek suchego już chleba, maslo co starcza na jedną kromke i plasterek najtanszej szynki.Dokladnie!!
6h po cc, o 2h w nocy dostalam ryz z owocsmi morza i rybe z pieczonymi ziemniakami. A na sniadanie kilka godzin pozniej wielka kanapke z szynka tutejsza (jak parmenska), sok pomaranczowy, kawe i croissanta.
W Hiszpanii. Tu wybrali za mnie, ale potem juz codziennie dostawalam menu do wyboru (3 pierwsze, 3 drugie dania i 3 desery) na obiad i kolacje. I pilnowali, zebym jadla, zeby wracac do sil i zeby moc karmic wiec to co sie w PL wyprawia to absurd. I to samo jest z zzo. Ja sama sie przenioslam ze stolu operacyjnego na lozko, nie moglam wstac, ale moglam byc na polsiedzaco juz godzine po operacji. A nie 12h lezenia plackiem...Boze w jakim.kraju Ty rodzilas? W polsce to dostaniesz kawałek suchego już chleba, maslo co starcza na jedną kromke i plasterek najtanszej szynki.
Ja miałam wstać po 6 h i o mały włos nie padłam pod prysznicem. Dziewczyna obok wstała po 8 h i taka była właśnie praktyka w moim szpitalu. Nikt tam nie leży 12 bo położne mówiły, że im dłużej się zwleka tym gorzej dla nas.W Hiszpanii. Tu wybrali za mnie, ale potem juz codziennie dostawalam menu do wyboru (3 pierwsze, 3 drugie dania i 3 desery) na obiad i kolacje. I pilnowali, zebym jadla, zeby wracac do sil i zeby moc karmic wiec to co sie w PL wyprawia to absurd. I to samo jest z zzo. Ja sama sie przenioslam ze stolu operacyjnego na lozko, nie moglam wstac, ale moglam byc na polsiedzaco juz godzine po operacji. A nie 12h lezenia plackiem...