reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja nie moge zrozumiec jak można miec siłę zająć sie dzieckiem po zjedzeniu suchara ....
Ja urodzilam o 8 a dali mi najpierw herbatke i obiad o 14
Ja w dzień cc nic nie mogłam jeść, miałam być naczczo, cc o 12 i nic nie dostałam. Na drugi dzień kleik ryżowy rano pół kubeczka i to tyle. Dopiero w piątek dostałam NORMALNE śniadanie...

reklama
Ja w dzień cc nic nie mogłam jeść, miałam być naczczo, cc o 12 i nic nie dostałam. Na drugi dzień kleik ryżowy rano pół kubeczka i to tyle. Dopiero w piątek dostałam NORMALNE śniadanie...
Ja mialam porod wywolywany. Kazali mi zjesc kolacje o 22h i o 8h stawic sie na porodowce. Pierwsze pytanie to czy mam ze soba napoj izotoniczny, a jak nie to niech maz idzie kupic, bo po tym wolniej befe tracic sily niz po wodzie. Cc mialam o 19h00, s wspomniana wczesniej kolacje ok 1h00 w nocy i to byly dwa duze, cieple danis. Nie zjadlam wszytskiego, dalam mezowi.

Dokladnie!!
6h po cc, o 2h w nocy dostalam ryz z owocsmi morza i rybe z pieczonymi ziemniakami. A na sniadanie kilka godzin pozniej wielka kanapke z szynka tutejsza (jak parmenska), sok pomaranczowy, kawe i croissanta.
Ja mialam podobnie, u nas bylo pyszne jedzenie bez zadnej diety. Dostawalam nawet male menu do wyboru :)

reklama
Nie padłas z glodu hi hi hi
Ja dostałam nożke 6 h po cc
20150930_132427.jpg

Załączniki

• 20150930_132427.jpg
    20150930_132427.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 491
Do góry