reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
W Hiszpanii. Tu wybrali za mnie, ale potem juz codziennie dostawalam menu do wyboru (3 pierwsze, 3 drugie dania i 3 desery) na obiad i kolacje. I pilnowali, zebym jadla, zeby wracac do sil i zeby moc karmic wiec to co sie w PL wyprawia to absurd. I to samo jest z zzo. Ja sama sie przenioslam ze stolu operacyjnego na lozko, nie moglam wstac, ale moglam byc na polsiedzaco juz godzine po operacji. A nie 12h lezenia plackiem...
W szpitalu gdzie chce rodzic lezy sie 6 godzin ale w tym jest jakis sens, to nie jest bezcelowe. Wazne zeby w tym okresie nie ruszac glowa. Moja znajoma o tym nie wiedziała i od porodu ms koszmarne bole glowy. One niby powinny zaniknac po bodajze 2 latach ale dziecko ma 16 lat a glowa dalej boli

W szpitalu gdzie chce rodzic lezy sie 6 godzin ale w tym jest jakis sens, to nie jest bezcelowe. Wazne zeby w tym okresie nie ruszac glowa. Moja znajoma o tym nie wiedziała i od porodu ms koszmarne bole glowy. One niby powinny zaniknac po bodajze 2 latach ale dziecko ma 16 lat a glowa dalej boli
To dlatego, ze uzywaja starych znieczulen. Nowy epidural nie daje tskich skutkow ubocznych.

No nie kłamią z tym pologiem, ze ciężko [emoji58] Nie śpisz, nie jesz bo dieta po cc, nie możesz sie ruszać zbytnio. Mam tez małego baby blues ale powoli wszystko ogarniamy. Najciężej nam z karmieniem ale jest juz progres. Właśnie czekamy na tatusia i do domku [emoji4]

Cudownie !! Duzo zdrówka!
Trzymaj się! Będzie lepiej [emoji4] Mnie też w szpitalu baby blues łapał a byłam tam całe 5 dni i wszystko bolało. Do tego maluch spioch i niejadek [emoji52] Grunt walcz o karmienie piersią, reszta się ułoży [emoji4]

reklama
Do góry