reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witam kochane po wieloletnich bojach o upragniana ciaze pozwolicie ze sie tu troszke rozgoszcze ;)
Witam wszystkie te kolezanki ktore znam i z ktorymi walczylam oraz te ktorych jeszcze nie poznalam :)
No witamy! Gratuluje! Póki jeszcze ogarniam kalendarz to daj znać kiedy masz jakąś wizytę.

No pogoda nie rozpieszcza :( ja jeszcze we wtorek jadę na małe zakupy i w następnym tygodniu tez zaczynam pranie , mama mi pomoże bo potem wyjeżdża na cały lipiec i o :)
Najważniejsze, że czuje jak się rusza i się uspokajam :) ale im bliżej tym większy stres.. A wózek już macie ? Bo już się pogubilam :)

Pomóc mamy to fajna rzecz, ja też korszystam i obydwie będziemy prały i prasowały :).
Kupno wózka ciągle odkładam i zmieniam zdanie. Mąż dał mi ostateczny termin na zamówienie wózka i ogarniecie pokoju (posprzatanie, żeby mógł malować i zająć się skreceniem łóżeczka) do końca tego tygodnia. I muszę się posłuchać :).

reklama
Do góry