reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Gosia! Wielkie gratulacje!Witam kochane po wieloletnich bojach o upragniana ciaze pozwolicie ze sie tu troszke rozgoszcze
Witam wszystkie te kolezanki ktore znam i z ktorymi walczylam oraz te ktorych jeszcze nie poznalam
Czyżbyś była lutóweczka? Ogromnie się cieszę, że tutaj jesteś!!! [emoji8]
misis188
No kochana najwyzsza pora❤❤❤ kiedys wizyta??Witam kochane po wieloletnich bojach o upragniana ciaze pozwolicie ze sie tu troszke rozgoszcze
Witam wszystkie te kolezanki ktore znam i z ktorymi walczylam oraz te ktorych jeszcze nie poznalam
jasani
No witamy! Gratuluje! Póki jeszcze ogarniam kalendarz to daj znać kiedy masz jakąś wizytę.Witam kochane po wieloletnich bojach o upragniana ciaze pozwolicie ze sie tu troszke rozgoszcze
Oczekiwanie2017
No pogoda nie rozpieszcza ja jeszcze we wtorek jadę na małe zakupy i w następnym tygodniu tez zaczynam pranie , mama mi pomoże bo potem wyjeżdża na cały lipiec i o
Najważniejsze, że czuje jak się rusza i się uspokajam ale im bliżej tym większy stres.. A wózek już macie ? Bo już się pogubilam
Pomóc mamy to fajna rzecz, ja też korszystam i obydwie będziemy prały i prasowały .
Kupno wózka ciągle odkładam i zmieniam zdanie. Mąż dał mi ostateczny termin na zamówienie wózka i ogarniecie pokoju (posprzatanie, żeby mógł malować i zająć się skreceniem łóżeczka) do końca tego tygodnia. I muszę się posłuchać .
meg86
Super Gosia kiedy wizyta?Witam kochane po wieloletnich bojach o upragniana ciaze pozwolicie ze sie tu troszke rozgoszcze
gosia321
Tak tak lutowe dzieci po mamusiGosia! Wielkie gratulacje!
Czyżbyś była lutóweczka? Ogromnie się cieszę, że tutaj jesteś!!! [emoji8]
gosia321
16.06No kochana najwyzsza pora❤❤❤ kiedys wizyta??
Witaj i tu teraz to juz z górkiWitam kochane po wieloletnich bojach o upragniana ciaze pozwolicie ze sie tu troszke rozgoszcze
reklama
gooossia17
16.06
Gosia wspaniałe! Bardzo się cieszę! Masz wizytę dzień przed moimi urodzinami!