reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witajcie Kochane jak Wam mija weekend? My tzn ja i Nasz cud zostaliśmy sami na cały tydz bo M pojechał aż do Łasku na zgrupowanie i do tego autem a zawsze jeździł pociągami, poryczalam się jak bóbr zresztą od kilku dni placzliwa jestem w piątek byliśmy na kontroli usg u dr i się okazało że krwiaczek który nie dotykał wogole kosmowki tydz temu teraz jest pomiędzy kosmowka a macica spłaszczyl się i pojawił się jeden mały bo mały ale jest trochę dalej od kosmowki mamy się oszczędzać na szczęście nie plamilam ani nie brudzilam i żeby tak zostało , non stop głodna a zarazem najedzona na wieprzowinę nie mogę patrzeć a na każde inne mięso i ryby tak, o 19 już śpiąca i zasypiam na stojąco ,piersi przestały dziwnie boleć natomiast brodawki i sutki masakrycznie swędzą i bola , chociaż pije 3 l wody dziennie skórę mam jak Sahara:/

Rachu prachu i po strachu . Powodzenia .
Szybki i beznolesny poród:)
Jutro ciocia chce zobaczyć Marceline
Chyba tak szybko nie pójdzie...rozmawiałam z położna i może jutro balonik i we wtorek kroplówka, lub we wtorek dopiero balonik i środa oxy. Ehhh...to moje dziecko już pewnie z 5kg waży. Jak ja ją wypchne...

Trzymaj się i leż jak najwięcej. Bierzesz jakiś progesteron??
Bralam od czwartku. Biore caly czas teraz. Bole na IP mialam takie jak dzien przed porodem jak lezalam na porodowce tak mnie juz bolalo. Teraz po lekach nie czuje az takiego bolu ale skurcze sa dalej. :( leze . Czekam na 21 na rozmowe ze znajomym lek. z bielanskiego . Jedyne co mi napisal na szybko w smsie to ze jezeli sa skurcze to szpital i tokoliza. Przepelnienie jest w warszawskich szpitalach obecnie bo dwa oddzialy poloznicze w 2 szpitalach sa zamkniete.

Babki popatrzcie sobie na stronę srokao.pl na szkole rodzenia dzis nam ja pani polecila zeby wiedzieć jakie kosmetyki wybrać

reklama
Do góry