reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Kochane tak piszecie o tym karmieniu piersia , że zaczynam się stresować.. zawsze marzyłam żeby karmić piersią ale jak widać to nie takie proste
A co to jest ta metoda 753? Bo nie rozumiem a chętnie się dowiem
Ściągasz przy pomocy laktatora raz z jednej piersi 7min, później z drugiej 7min, po 5 z kazdej, i po 3 z każdej [emoji6]
kredka82
Tez mialam takie marzenia. Oby u Cisbie nie bylo problemu! Ale jakas plaga ostatnio z tym kp! Co chwile slysze ze ktos ma problem. A 753 to ze odciagasz z jednej piersi 7min potem z druguej 7 i potem z poprzedniej 5 itdKochane tak piszecie o tym karmieniu piersia , że zaczynam się stresować.. zawsze marzyłam żeby karmić piersią ale jak widać to nie takie proste
A co to jest ta metoda 753? Bo nie rozumiem a chętnie się dowiem
@gooossia17 @kredka82 dzieki Kochane za wytłumaczenie ❤ jestem bogatsza w wiedzy swojej kurcze no mam nadzieję ale jak widać różnie to bywa... podziwiam KOCHANE! ❤
jasani
Ja tez chciałam bardzo karmic piersią, ale jakiegos wielkiego parcia nie mam na to. Jak sie uda to super a jak nie to w czarnej ropaczy z tego powodu nie będę.
@Agnieś191 Ty juz tulisz córę czy dopakowujesz torbę na jutro?
kredka82
Fajnie ze masz takie podejscie bo ja 2 tygodnie plakalam ze mi pokarmu nie starcza. Teraz juz jest ok i pogodzilam sie ze karmie mieszanie ale ciezko byloJa tez chciałam bardzo karmic piersią, ale jakiegos wielkiego parcia nie mam na to. Jak sie uda to super a jak nie to w czarnej ropaczy z tego powodu nie będę.
Nie wszystko na wlosy mozna w ciazy. Jest ra reklama tabletek b.i.o.t.e.b.a.l i tam jest napisane ze nie wolno w ciaxy i w okresie karmienia. Mysle ze tylko gin moze cos odpowiedniego dobracDziewczyny a jak to jest u Was z włosami? Każdy mówi i ogólnie słyszy się, że w ciąży kondycja włosów się poprawia... ja mam ich dość dużo, ale moje nitki są przeraźliwie cienkie.. takie lejące się.. od kilku dni aż mi przykro patrzeć jak je wyrywam. Obecnie sięgają zapięcia stanika ale już nawet rozważam ich ścięcie.. macie jakiś ratunek? Można brać jakieś witaminy typowo na włosy?
Agnieś191
Nadal w blokach startowych czekam na jutro. Tak już bym chciała mieć to za sobą. Nienawidze szpitali.Ja tez chciałam bardzo karmic piersią, ale jakiegos wielkiego parcia nie mam na to. Jak sie uda to super a jak nie to w czarnej ropaczy z tego powodu nie będę.
No niedobrze zdecydowanie. Niepokoi mnie ta szyjka tez. Jak cos bede pewnoe znow sprawdzac jak macica sie noe uspokoi. Skontroluje i dr. Szyjke o zobaczymy co powie. Na kasprzaka maja tez malo miejsc. Przy nas odjechlala karetka z rodzaca bo nie mieli miejsc na porodowce. Odeslali na starynkiewicza. Mi tez powiedziala ze raczej jechac nast. Razem na izbe na starynkiewicza bo tam maja wiecej miejsc. Ch.... ra procedury sie zmieniaja z roku na rok . Z pierwszym dzieckiem mialam o polowe mnoejsze bole i mialam zast. Tokolize . Teraz siedze i sie denerwuje.Oj to nie dobrze, Trzymam kciuki, żeby maluch się uspokoił bo to zdecydowanie nie jego czas jeszcze.
reklama
Ewunka
Rachu prachu i po strachu . Powodzenia .Nadal w blokach startowych czekam na jutro. Tak już bym chciała mieć to za sobą. Nienawidze szpitali.
Szybki i beznolesny poród
Jutro ciocia chce zobaczyć Marceline