reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny chciałam wam życzyć z Sara szczęśliwych porodów , pięknych zdrowych bobasów i cudownego okresu macierzyństwa . Jesteście super grupą i wspierajcie się wzajemnie . My uciekamy z forum ale kto wie może kiedyś wrócimy znowu w dwupaku [emoji6] Trzymajcie się cieplutko [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Ja wszystkie kosmetyki itd z nia wybieralam
Ja moze jutro siade i zacznę spisywac. Widzę ze dobrze ocenia kosmetyki z hipp. A co potrzebuje po pielegnacji? Jakis płyn do kapieli 2w1 z szamponem lub szampon dodatkowo, jakis balsam do ciala, cos na odparzenia, krem z filtrem na spacerki. Co jeszcze??

O cholera:surprised:
A przed rozwijał się normalnie?
Jesteś w stanie w 100% powiedzieć że to wina szczepionki?
Tak powiedzieli lekarze ... Od pierwszej szczepionki się zaczęlo tylko że na początku dziecko leży i wsumie nic nie robi .. ja nigdy w życiu już nie kupię skojarzonych szczepionek oczywiście nie na każde dziecko tak może zadzialac ..p rocznej walce rechabilitacji codzienną synek postawił pierwsze kroki .. na dzień dzisiejszy chodzimy jeszcze na zajęcia logopeda i sensoryczne tzn związane z ruchem ..

Tak powiedzieli lekarze ... Od pierwszej szczepionki się zaczęlo tylko że na początku dziecko leży i wsumie nic nie robi .. ja nigdy w życiu już nie kupię skojarzonych szczepionek oczywiście nie na każde dziecko tak może zadzialac ..p rocznej walce rechabilitacji codzienną synek postawił pierwsze kroki .. na dzień dzisiejszy chodzimy jeszcze na zajęcia logopeda i sensoryczne tzn związane z ruchem ..
9 miesieczne dziecko lezy i nic nie robi?

Dziewczyny chciałam wam życzyć z Sara szczęśliwych porodów , pięknych zdrowych bobasów i cudownego okresu macierzyństwa . Jesteście super grupą i wspierajcie się wzajemnie . My uciekamy z forum ale kto wie może kiedyś wrócimy znowu w dwupaku [emoji6] Trzymajcie się cieplutko [emoji8][emoji8][emoji8]
My z kolei życzymy pięknych chwil razem i może do zobaczenia na tym samym forum :)

reklama
Ja moze jutro siade i zacznę spisywac. Widzę ze dobrze ocenia kosmetyki z hipp. A co potrzebuje po pielegnacji? Jakis płyn do kapieli 2w1 z szamponem lub szampon dodatkowo, jakis balsam do ciala, cos na odparzenia, krem z filtrem na spacerki. Co jeszcze??
Ja mam plyn do mycia z hipp i z weledy, balsam z babydream i z hipp, krem do buzi z weledy, krem z filtrem sunbrella, do pupci mam linomag a+e ten w rozowo bialym pudeleczku i jest swietny na codzien a czasem uzywam welede do pupci lub bephanten. Oliwke do masazu mam z weledy. I to tyle

Do góry