reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Destino popatrze na ta piulate ale zanim to do mnie dojdzie to bedzie tydzien. Ja nie sadze tak szczerze zeby mi cis pomoglo. Jezeli od poczatku mam malo i nie ruszylo to juz raczej nie bedzie wiecej. U mnie tyle dobrze ze ona i cyca i butle lubi i jedno drugiemu nie przeszkadza.
Ale kompocik jutro zrobie z gozdzikami[emoji4] lubie kompoty wiec z checia wypije.

Mam nadzieje ze u Ciebie maly bedzie przybieral i mleczka bedziesz miec coraz wiecej[emoji1]

reklama
Na szczęście wszystko ok. Nic się nie działo, gorączki nie było a mała spała cały dzień i noc :) brałam 5 w 1 zoltaczke pneumokoki i rotowirusy za dwa tygodnie mamy meningokoki :)
Super ze juz po. Ja sie boje bardzo jak to u nas bedzie i jeszcze bede z nia sama bo m zmienia prace i juz bedzie w nowej wiec wolnego nie dostanie a ja pewno bede plakac razem z nia

Hej . Wlasnie wrocilam z IP z imid warszawa. Na razie nie ma zagrozenia porodem przedwcz3snym. Ale ktg reaktywne. Skurcze hipotoniczne nieregularne. Szyjka 2.5 cm
Mialam zrobiony test na porod przewczesny wyszedl ujemny. Jakas nowosc podobno. Pobrali wymaz z szyjki. Ale lekarka byla troche przerazona ktg. Nie wiadomo skad skurcze. Wyniki moczu mam z bad. Z 17.05 z posiewem . Skieroala mnie zebym zrobila usg nerek. Dost. Scopolan czopek. I mam brac scopolan tabl 3x1 plus 3x1 nospa. Plus luteina na noc 200mg. Plus zmienic magnez. Jakby cos wiecej sie mimo tego dzialo znow Ip . Bole mnie takie lapaly na izbie ze nie wiem. Napinala mi sie macica . Ehh lezenie i leki .zobaczymy.
No to odpoczywaj. Trzymam kciuki aby sie wszystko usppkoiło. Który jesteś dokladnie tc? Przepraszam,ale nie pamiętam.

Super ze juz po. Ja sie boje bardzo jak to u nas bedzie i jeszcze bede z nia sama bo m zmienia prace i juz bedzie w nowej wiec wolnego nie dostanie a ja pewno bede plakac razem z nia
Ja też się strasznie bałam i nawet m u nas został na ten czas ale nic się nie działo i ukłucia miała aż trzy i zniosla je bardzo dzielnie

To ile ml sciagasz? Przerabialam 753 i max 60ml z obu

Narazie udaje mi się ściągnąć po 50 ml z jednej piersi jednorazowo. Czasami mniej. Ale pierwsze 3 dni nic mi nie leciało. Ściągam tyle ile małej jest narazie potrzebna. Tylko w szpitalu nikt mi nie pomógł a leżałam 6 dni. Mała wyje przy piersi tak jakby ktoś jej krzywdę robił. Jutro ma przyjść polozna i może coś zarządzimy na ten płacz przy cycku. Bo strasznie mnie to stresuje. Ważne jest aby próbować malucha do piersi dostawiać i niech tylko położę sutki to stymuluje organizm do wytwarzania pokarmu. [emoji4]

26 tc i 5 d. Z usg. Maly ma wage 1200g. Ale sie znow zaczynam martwic boo stawia mi sie znow bolesnie brzuch. Moze cos moja doktor dzis jeszcze mi odpowie bo wyslalam jej maila. .
Oj to nie dobrze, Trzymam kciuki, żeby maluch się uspokoił bo to zdecydowanie nie jego czas jeszcze.

reklama
Narazie udaje mi się ściągnąć po 50 ml z jednej piersi jednorazowo. Czasami mniej. Ale pierwsze 3 dni nic mi nie leciało. Ściągam tyle ile małej jest narazie potrzebna. Tylko w szpitalu nikt mi nie pomógł a leżałam 6 dni. Mała wyje przy piersi tak jakby ktoś jej krzywdę robił. Jutro ma przyjść polozna i może coś zarządzimy na ten płacz przy cycku. Bo strasznie mnie to stresuje. Ważne jest aby próbować malucha do piersi dostawiać i niech tylko położę sutki to stymuluje organizm do wytwarzania pokarmu. [emoji4]
Moja też tak płakała i muszę cały czas ściągać jej do butelki . Już dwa miesiące na samym laktarzorze bo sutek dla niej be :(

Do góry