Ale wykarmilas grubaska:* takie calusne nozki bedaJestem po wizycie. Mała nisko, waży 4100 jeżeli nie urodze to tydzień po terminie mam się pojawić w szpitalu. Zmęczona już tym wszystkim jestem, a gdzie tu jeszcze . Pogoda mnie dobija nogi spuchnięte, a palce jak parówki.
reklama
Tez nie mozemy dojsc do porozumienia z imieniem dla synka :/@jasani dzieki bo nie wiedzialam kto gospodaruje kalendarzem
U mnie yermin porodu 16.08.2018 synek imie jeszcze sie nie zdecydowalismy najblizsza wizyta to 16.05. Wizyta u gin prowadzacego i echo serca . Dziekuje za dodanie
Wybieralam dlugo wozek . Po pierwszym dziecku spacerowka jest do kitu . Za plytla za mala. W koncu wybralam joie wozek z gondola i fotelik kiddy evolution pro. Ma wentylacje pod pleckami. Maxi cosi ma styropian i malego zawsze wyjmowalam z niego mokrego . Mimo ze poreczny i lekki. Wlasnie dzis odebralam lozeczko dostawne next 2me . Uzywane . W super stanie bo tez po pierwszym dziecku bedzie lepsze noz duze lozeczko na poczatek. Ubranka jakies mam ale na zakupy pewnoe poczekam po 30 tc . Od was juz ukradlam pare stron int. Przejrze zasoby po pierwszym synie i bede uzupelniac bo na pewno nie cofne sie przed kupnem czegos nowego i ladnego. dzoeki za przyjecie .Witamy :-)) no no czas najwyższy na te zakupy ;-) jak idzie? Od czego zaczęłaś?;-)
hope322
Fanka BB :)
Wow jaka piekna waga Kochana szybkiego porodu Ci zyczeJestem po wizycie. Mała nisko, waży 4100 jeżeli nie urodze to tydzień po terminie mam się pojawić w szpitalu. Zmęczona już tym wszystkim jestem, a gdzie tu jeszcze . Pogoda mnie dobija nogi spuchnięte, a palce jak parówki.
jasani
Ale kluseczka hihihi To szybkiego rozwiązania życzęJestem po wizycie. Mała nisko, waży 4100 jeżeli nie urodze to tydzień po terminie mam się pojawić w szpitalu. Zmęczona już tym wszystkim jestem, a gdzie tu jeszcze . Pogoda mnie dobija nogi spuchnięte, a palce jak parówki.
jasani
Jeżeli masz sporo rzeczy po pierwszym synku to ok, ale jeżeli planujesz jakieś większe zakupy jeszcze to proponuje nie czekać do tego 30 tc. Zwłaszcza, że to będzie lato gorąco i nic się wtedy nie chce. Chyba, że preferujesz tylko zakupy internetowe.Wybieralam dlugo wozek . Po pierwszym dziecku spacerowka jest do kitu . Za plytla za mala. W koncu wybralam joie wozek z gondola i fotelik kiddy evolution pro. Ma wentylacje pod pleckami. Maxi cosi ma styropian i malego zawsze wyjmowalam z niego mokrego . Mimo ze poreczny i lekki. Wlasnie dzis odebralam lozeczko dostawne next 2me . Uzywane . W super stanie bo tez po pierwszym dziecku bedzie lepsze noz duze lozeczko na poczatek. Ubranka jakies mam ale na zakupy pewnoe poczekam po 30 tc . Od was juz ukradlam pare stron int. Przejrze zasoby po pierwszym synie i bede uzupelniac bo na pewno nie cofne sie przed kupnem czegos nowego i ladnego. dzoeki za przyjecie .
Orientacyjnie to ja wiem wychodzi mi 26 grudniaJa sobie wyliczyłam z terminu OM z kalkulatorów w necie i potem mi się zgadzało co do dnia. Wpisz sobie kalkulator daty porodu i choć orientacyjnie będziesz wiedziała [emoji2]
gooossia17
Dziewczyny, a ja w szpitalu. Zaczęły mnie skurcze męczyć, wzięłam 2 nospy nic nie przeszło, po kontakcie z lekarzem wzięłam kolejne 2 i nic nie dało wiec kazał do szpitala jechać. Jakieś 2 kroplówki mi podłączyli i jest Ok narazie, ale jak chodzę i siedzę to brzuch staje. [emoji17]
To już rodzisz, ? Juz czas ? Bo ja na ciężarówkach nowa wiec się nie orientuję jeszcze ...Dziewczyny, a ja w szpitalu. Zaczęły mnie skurcze męczyć, wzięłam 2 nospy nic nie przeszło, po kontakcie z lekarzem wzięłam kolejne 2 i nic nie dało wiec kazał do szpitala jechać. Jakieś 2 kroplówki mi podłączyli i jest Ok narazie, ale jak chodzę i siedzę to brzuch staje. [emoji17]
reklama
Vinszka
A patrzyłaś w kalkulatorze po ivf, z tego co pamiętam wpisujesz datę transferu i wiek zarodka. U mnie właśnie taką datę podali [emoji5]No to na następnej wizycie już atakuje. Ostatnio wiem że było coś później mowione nóż serduszkowe