reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witamy :-)) no no czas najwyższy na te zakupy ;-) jak idzie? Od czego zaczęłaś?;-)
Wybieralam dlugo wozek . Po pierwszym dziecku spacerowka jest do kitu . Za plytla za mala. W koncu wybralam joie wozek z gondola i fotelik kiddy evolution pro. Ma wentylacje pod pleckami. Maxi cosi ma styropian i malego zawsze wyjmowalam z niego mokrego . Mimo ze poreczny i lekki. Wlasnie dzis odebralam lozeczko dostawne next 2me . Uzywane . W super stanie bo tez po pierwszym dziecku bedzie lepsze noz duze lozeczko na poczatek. Ubranka jakies mam ale na zakupy pewnoe poczekam po 30 tc . Od was juz ukradlam pare stron int. Przejrze zasoby po pierwszym synie i bede uzupelniac :) bo na pewno nie cofne sie przed kupnem czegos nowego i ladnego. :) dzoeki za przyjecie . :)

Wybieralam dlugo wozek . Po pierwszym dziecku spacerowka jest do kitu . Za plytla za mala. W koncu wybralam joie wozek z gondola i fotelik kiddy evolution pro. Ma wentylacje pod pleckami. Maxi cosi ma styropian i malego zawsze wyjmowalam z niego mokrego . Mimo ze poreczny i lekki. Wlasnie dzis odebralam lozeczko dostawne next 2me . Uzywane . W super stanie bo tez po pierwszym dziecku bedzie lepsze noz duze lozeczko na poczatek. Ubranka jakies mam ale na zakupy pewnoe poczekam po 30 tc . Od was juz ukradlam pare stron int. Przejrze zasoby po pierwszym synie i bede uzupelniac :) bo na pewno nie cofne sie przed kupnem czegos nowego i ladnego. :) dzoeki za przyjecie . :)
Jeżeli masz sporo rzeczy po pierwszym synku to ok, ale jeżeli planujesz jakieś większe zakupy jeszcze to proponuje nie czekać do tego 30 tc. Zwłaszcza, że to będzie lato gorąco i nic się wtedy nie chce. Chyba, że preferujesz tylko zakupy internetowe.

Dziewczyny, a ja w szpitalu. Zaczęły mnie skurcze męczyć, wzięłam 2 nospy nic nie przeszło, po kontakcie z lekarzem wzięłam kolejne 2 i nic nie dało wiec kazał do szpitala jechać. Jakieś 2 kroplówki mi podłączyli i jest Ok narazie, ale jak chodzę i siedzę to brzuch staje. [emoji17]

Dziewczyny, a ja w szpitalu. Zaczęły mnie skurcze męczyć, wzięłam 2 nospy nic nie przeszło, po kontakcie z lekarzem wzięłam kolejne 2 i nic nie dało wiec kazał do szpitala jechać. Jakieś 2 kroplówki mi podłączyli i jest Ok narazie, ale jak chodzę i siedzę to brzuch staje. [emoji17]
To już rodzisz, ? Juz czas ? Bo ja na ciężarówkach nowa wiec się nie orientuję jeszcze ...

reklama
Do góry