reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja byłam :). U mnie (mimo,ze miasto nie jest duże) było mnóstwo ubranek dla dzieci i ubrań dla kobiet w ciazy. Kupiłam legginsy i bluzkę na ramiączkach dla siebie. Dodatkowo skarpetki i 4 pary body dla Małego. Okazalo się,ze oprocz produktów z aktualnej gazetki była też wyprzedaż rzeczy z kilku miesięcy wstecz dlatego skarpetki wyniosły mnie 6,99zl a body (2 paki) po 12,99zl. Kupiłam rozmiar 62/68 i musze jechać kupić jeszcze mniejsze, bo moja mama powiedziała że na początek są za duże (a mi wydają się takie malutkie :)

To się przewrócisz jak zobaczysz te mniejsze:-D ja dziś kupiłam parę tych mniejszych i to będzie kombinacja alpejska żeby to mikro coś założyć na Bejbika:-D

A my dzis z Hubciem.sobie dogadzamy:) na obiadek zupka z botwinki.żeby było fit i.potem deserek i.tu już trochę mniej fit:)

Załączniki

• 201805101551081000.jpg
    201805101551081000.jpg
    697,8 KB · Wyświetleń: 82
  • 201805101539481000.jpg
    201805101539481000.jpg
    700,7 KB · Wyświetleń: 84
witam sie juz titaj mamuski:) jstem w 7 tygodniu powiedzcie mi kiedy sie dowiem terminu porodu bo ja juz nie pamitam jak to bylo:
)
U mnie termin był wyznaczony od razu na usg serduszkowym i jak do tej pory ne zmienił się. Ale chyba takim chyba najbardziej wiarygodnym jest 1 badanie prenatalne.

reklama
Dlaczego najlepszy czas na poród? :)

Ja już po wizycie. Wszystko dobrze. Malutka waży 3129 [emoji4] i podobno powinnam wytrzymać do terminu cc [emoji12]
Myślę że kwiecień-maj to najlepszy czas na poród :-) lato jeszcze nie męczy,a dzieciaczki przez lato już będą odchowane :-))
Nie to co my,przełom lipca-sierpnia [emoji14] wygrzeję te kruszynki w brzuchu:p

Do góry