reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, a ja w szpitalu. Zaczęły mnie skurcze męczyć, wzięłam 2 nospy nic nie przeszło, po kontakcie z lekarzem wzięłam kolejne 2 i nic nie dało wiec kazał do szpitala jechać. Jakieś 2 kroplówki mi podłączyli i jest Ok narazie, ale jak chodzę i siedzę to brzuch staje. [emoji17]
Oj Gosia, pisałam ostatnio, że jeszcze nas wszystkie prześcigniesz. Trzymajcie się tam dzielnie z Zośką i zaciskaj nogi bo jeszcze nie jej czas.

Oj Gosia, pisałam ostatnio, że jeszcze nas wszystkie prześcigniesz. Trzymajcie się tam dzielnie z Zośką i zaciskaj nogi bo jeszcze nie jej czas.

Mam nadzieje, ze Zosia się uspokoi. Już mi powiedziało, ze jak się skurcze nie przejdą to dadzą sterydy. Już jej tłumacze, ze musi siedzieć jeszcze conajmniej 2-3 tygodnie w brzuchu.

Limoncia musisz sie przyzwyczaic do tego, ze w ciazy rozne rzeczy moga dolegac. Mozesz miec rozne bole, ciagniecia i niedogodnosci, ale mysle, ze codzienne narzekanie na cos nest slabe. Tyle walczylysmy o to, zeby te dolegliwosci poczuc, ze teraz musisz to wziac na klate i wrzucic troche na luz. Zacznij sie cieszyc swoim wyjatkowym stanem, bo na razie mam wrazenie, ze duzo w Tobie tej radosci nie ma...
Limoncia nieagatka swietnie to ujela bo ja tez mysle ze musisz dac na luz. Kazda z nas w jakims stopniu panikowala bo wiadomo ze sie balysmy ale tezeba sie cieszyc kazdym dniem bo na ten cud czekalysmy tak dlugo. Nastaw sie tak mega pozytywnie i wstan jitro rano ze slowami "jaki ten swiat jest piekny" wyluzuj na maxa i poglaskaj brzuszek i ciesz sie tym pieknym stanem

Dziewczyny, a ja w szpitalu. Zaczęły mnie skurcze męczyć, wzięłam 2 nospy nic nie przeszło, po kontakcie z lekarzem wzięłam kolejne 2 i nic nie dało wiec kazał do szpitala jechać. Jakieś 2 kroplówki mi podłączyli i jest Ok narazie, ale jak chodzę i siedzę to brzuch staje. [emoji17]
Nozki w gore maleńka . Jesteś w szpitalu wiec pod dibra opieką. Myślę ze dostałaś Atosiban na wyciszenie skorczy jak wypisza Cie jutro do domu to mam nadzieję przepisza progesteron. Odpoczywaj.Bo mam.nadzieje ze sie wycisza skurcze

Limoncia nieagatka swietnie to ujela bo ja tez mysle ze musisz dac na luz. Kazda z nas w jakims stopniu panikowala bo wiadomo ze sie balysmy ale tezeba sie cieszyc kazdym dniem bo na ten cud czekalysmy tak dlugo. Nastaw sie tak mega pozytywnie i wstan jitro rano ze slowami "jaki ten swiat jest piekny" wyluzuj na maxa i poglaskaj brzuszek i ciesz sie tym pieknym stanem
Oj dziewczyny pięknie piszecie :) moje kolejne dziecko chyba nie będzie lubiało myć zębów, od paru dni i kilku zmianach pasty mając zęby bekam jak krowa i stoję nad wc :D:p czasami coś oddam a czasami nie :p
Kończąc pogawedke z wc glaszcze się po brzuszku i mówię " rób rób sobie dzidziuś większy domek ja dam radę ale zęby i tak będę myła :D"
Chwilami łapię mnie strach ze coś będzie nie tak.. boję się jak ja bym.miała wytłumaczyć mojemu 8 letniemu Synkowi, który przychodzi głaszcze brzuszek i mówi "kocham Ciebie dzidzius" a ja łzy w oczach albo już mi płyną ❤❤❤ kocham te mihe dzieci i chce wierzyć że w grudniu będę trzymała w ramionach moja mała kruszynke❤
Dlatego nie narzekajmy, tylko się cieszmy z każdego wymiotu, bólu głowy,pobudki na siku w nocy,roztepami i wielkimi piersiami :D mamy wielki cud w brzuszkach albo juz w ramionach ❤❤❤

reklama

O kurczaczki, trzymajcie sie jeszcze w dwupaku dziewczyny chociaż nie powiem.... ja juz bym mogła i troszkę zazdroszcze [emoji6][emoji51]

Do góry