nieagatka
Fanka BB :)
A patrzyłaś w kalkulatorze po ivf, z tego co pamiętam wpisujesz datę transferu i wiek zarodka. U mnie właśnie taką datę podali [emoji5]
Tez tam liczylam i sie zgadzalo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A patrzyłaś w kalkulatorze po ivf, z tego co pamiętam wpisujesz datę transferu i wiek zarodka. U mnie właśnie taką datę podali [emoji5]
Oj Gosia, pisałam ostatnio, że jeszcze nas wszystkie prześcigniesz. Trzymajcie się tam dzielnie z Zośką i zaciskaj nogi bo jeszcze nie jej czas.Dziewczyny, a ja w szpitalu. Zaczęły mnie skurcze męczyć, wzięłam 2 nospy nic nie przeszło, po kontakcie z lekarzem wzięłam kolejne 2 i nic nie dało wiec kazał do szpitala jechać. Jakieś 2 kroplówki mi podłączyli i jest Ok narazie, ale jak chodzę i siedzę to brzuch staje. [emoji17]
To już rodzisz, ? Juz czas ? Bo ja na ciężarówkach nowa wiec się nie orientuję jeszcze ...
Oj Gosia, pisałam ostatnio, że jeszcze nas wszystkie prześcigniesz. Trzymajcie się tam dzielnie z Zośką i zaciskaj nogi bo jeszcze nie jej czas.
Limoncia nieagatka swietnie to ujela bo ja tez mysle ze musisz dac na luz. Kazda z nas w jakims stopniu panikowala bo wiadomo ze sie balysmy ale tezeba sie cieszyc kazdym dniem bo na ten cud czekalysmy tak dlugo. Nastaw sie tak mega pozytywnie i wstan jitro rano ze slowami "jaki ten swiat jest piekny" wyluzuj na maxa i poglaskaj brzuszek i ciesz sie tym pieknym stanemLimoncia musisz sie przyzwyczaic do tego, ze w ciazy rozne rzeczy moga dolegac. Mozesz miec rozne bole, ciagniecia i niedogodnosci, ale mysle, ze codzienne narzekanie na cos nest slabe. Tyle walczylysmy o to, zeby te dolegliwosci poczuc, ze teraz musisz to wziac na klate i wrzucic troche na luz. Zacznij sie cieszyc swoim wyjatkowym stanem, bo na razie mam wrazenie, ze duzo w Tobie tej radosci nie ma...
45 bylo u nas za duze hiKup 50 to dopiero wymiekniesz. Ja uzywalam takich przez miesiac i pierwszych pare dni kazde przebieranie to byla masakra [emoji16][emoji23]
Sabotunia mowie !!!Jestem po wizycie. Mała nisko, waży 4100jeżeli nie urodze to tydzień po terminie mam się pojawić w szpitalu. Zmęczona już tym wszystkim jestem, a gdzie tu jeszcze
. Pogoda mnie dobija nogi spuchnięte, a palce jak parówki.
Nozki w gore maleńka . Jesteś w szpitalu wiec pod dibra opieką. Myślę ze dostałaś Atosiban na wyciszenie skorczy jak wypisza Cie jutro do domu to mam nadzieję przepisza progesteron. Odpoczywaj.Bo mam.nadzieje ze sie wycisza skurczeDziewczyny, a ja w szpitalu. Zaczęły mnie skurcze męczyć, wzięłam 2 nospy nic nie przeszło, po kontakcie z lekarzem wzięłam kolejne 2 i nic nie dało wiec kazał do szpitala jechać. Jakieś 2 kroplówki mi podłączyli i jest Ok narazie, ale jak chodzę i siedzę to brzuch staje. [emoji17]
Oj dziewczyny pięknie piszecieLimoncia nieagatka swietnie to ujela bo ja tez mysle ze musisz dac na luz. Kazda z nas w jakims stopniu panikowala bo wiadomo ze sie balysmy ale tezeba sie cieszyc kazdym dniem bo na ten cud czekalysmy tak dlugo. Nastaw sie tak mega pozytywnie i wstan jitro rano ze slowami "jaki ten swiat jest piekny" wyluzuj na maxa i poglaskaj brzuszek i ciesz sie tym pieknym stanem
Dziewczyny, a ja w szpitalu. Zaczęły mnie skurcze męczyć, wzięłam 2 nospy nic nie przeszło, po kontakcie z lekarzem wzięłam kolejne 2 i nic nie dało wiec kazał do szpitala jechać. Jakieś 2 kroplówki mi podłączyli i jest Ok narazie, ale jak chodzę i siedzę to brzuch staje. [emoji17]