reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No właśnie najlepsze jest to, ze mi tylko brzuch się stawia. Ostatnio miałam z krzyża to mnie mocno bolało jak na okres a teraz lekkie ciągniecie. Po punkcji mnie bardziej bolało. I tak trochę dech w piersiach mi zabiera.

Gosiu leżysz w Zdrojach czy w Policach ? A co mówią lekarze ze jest szansa ns szybszy poród czy to te skurcze przepowiadające ?

No właśnie najlepsze jest to, ze mi tylko brzuch się stawia. Ostatnio miałam z krzyża to mnie mocno bolało jak na okres a teraz lekkie ciągniecie. Po punkcji mnie bardziej bolało. I tak trochę dech w piersiach mi zabiera.
Wierzę że jeszcze Mała posiedzi w brzuchu...bo u mamusi najlepiej❤
podobne skurcze miałam z synem w 9 miesiacu kilka razy dziennie, były takie bardziej jak na @ albo napinanie brzucha i później przy porodzie nie miałam bóli z krzyża tylko brzuszne a te podobno są łatwiejsze do zniesienia :) moja koleżanka w drugiej ciąży ciągle miała bóle i cały czas brała nospe, a na sam koniec bóle ustały i jeszcze musieli jej poród wywoływać ;)

Mi brzuch potrafil stac godzinami wlasnie ..... wtedy byla mniej ruchliwa na ktg skurcze nieregularne których ja wcale nie czułam .
Mala straszyla od 30 tc ze wyjdzie wyszla w 35 tc . Ze 2/3 tyg niech siedzi w brzuchu to dopiero 1 alarm .Spokojnie

Gosiu leżysz w Zdrojach czy w Policach ? A co mówią lekarze ze jest szansa ns szybszy poród czy to te skurcze przepowiadające ?

W Policach. Przepowiadające raczej, tylko ze mówią, ze dzisiaj to już tak jak do porodu niektóre i za regularne są. Teraz już się uspokoiło. Podejrzewam, ze mnie trzymają ze względu na szyjkę bo 16 mm miękka i 0,5cm rozwarcia się zrobiło, ale cofnięta.

Wierzę że jeszcze Mała posiedzi w brzuchu...bo u mamusi najlepiej[emoji173]
podobne skurcze miałam z synem w 9 miesiacu kilka razy dziennie, były takie bardziej jak na @ albo napinanie brzucha i później przy porodzie nie miałam bóli z krzyża tylko brzuszne a te podobno są łatwiejsze do zniesienia :) moja koleżanka w drugiej ciąży ciągle miała bóle i cały czas brała nospe, a na sam koniec bóle ustały i jeszcze musieli jej poród wywoływać ;)

No właśnie tu mi powiedzieli, żeby za dużo nospy nie brać bo poxniej może być problem.

reklama
W Policach. Przepowiadające raczej, tylko ze mówią, ze dzisiaj to już tak jak do porodu niektóre i za regularne są. Teraz już się uspokoiło. Podejrzewam, ze mnie trzymają ze względu na szyjkę bo 16 mm miękka i 0,5cm rozwarcia się zrobiło, ale cofnięta.

To daj znać jak coś Ci będzie potrzeba to podrzucę [emoji846] nie wiem czy dalej tam jedzenie takie paskudne ale jak leżałam przed ciążą to Artur codziennie przywoził mi jedzenie . Tak czy siak Gosiu już jesteś bliżej niż dalej . Lepiej żeby dzieciaczek jeszcze posiedział w brzuszku do tego 37tc . Wiem ze szpitale są fee i bee ale niech Cie trzymają jakby coś się miało dziać będziesz już na miejscu . Ja trzymam kciuki żeby jeszcze czas porodu się przeciągnął .[emoji8]

Do góry