reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A powiedz mi jak to jest, bo anestezjolog tłumaczył mi, że bólu się nie czuje, ale jak wyciągają dziecko itp. to czuć taki dotyk. Faktycznie tak jest?
czulam jak by mi cos ciezkidgo zdjeli z brzucha , wczezniej czuc szafpanie , ale bez bolu , to takie dziwne uczucie

reklama
Zobacz załącznik 854033 Komplet z ali bawełna rewelacyjnej jakosci .

Boska [emoji8]
Ja mam podobny i tez jest super jakosci
IMG_4670.JPG

Załączniki

• IMG_4670.JPG
    IMG_4670.JPG
    105 KB · Wyświetleń: 392
Dziewczyny ja znowu z prośbą o pomoc ;-) zamówilismy meble,kupiliśmy pościel i teraz moje pytanie... jaki macie rozmiar pościeli?? Ja mam 100 x 135 i niby ten jest najbardziej standardowy,ale dla mnie to za wielkie dla takich maleństw...

Jak poród się nie posuwa do przodu to jest naprawdę męczące i nie ma co przeciągać. Ja miałam naprawdę szybko postępujący poród - w sumie od odejścia wód niecałe 7 godzin do momentu zobaczenia córci - a i tak w fazie parcia już byłam wykończona.
ja po tych 12 h na lezance pod ktg , nie mialabym sily nawet juz przec i mysle ze i tak skonczhlo by sie cc

reklama
No Kochane dzisiejszy dzień proc mojego M, obfituje jeszcze w atrakcje , a mianowicie jak bolała mnie głowa migrenowa z prawej strony tylko tak przeszło na lewą plus na obiad rosół było ok o 19 zjadłam dokładkę i teraz mnie mdliiii Masakra

Do góry