misis188
Fanka BB :)
Sa bardzo dobrej jakosci-takie jest moje zdanieDziewczyny a co sądzicie o ciuszkach z lidla?
Bo od poniedziałku mają fajne promocje i gacie ciążowe też będą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sa bardzo dobrej jakosci-takie jest moje zdanieDziewczyny a co sądzicie o ciuszkach z lidla?
Bo od poniedziałku mają fajne promocje i gacie ciążowe też będą
Ja mam sporo z Lidla i są super tylko rozmiary są wykonane większe niż na metce plecam
Ja kupuję i jestem zadowolona :-)
Od pobiedzialku? A.gdzie to znalazłaś?
Ja widziałam,że coś ma być od czwartku,jakieś ciuszki i ubrania ciążowe ;-)
No wlasnie tak jak dziewczyny piszą, gdzieś po roku. Może wcześniej, to wszystko też zależy od preferencji malucha.Jest jeszcze taki mały rozmiar 60 x 120 widzialam w internecie i się zastanawiam czy kupić. Jakoś mi dziwnie ze maluszek na noc mialby być kocem nakrywany a nie pościelą... myślisz że do jakiego wieku powinno się uzywac tylko rożka?
Wydaje mi się, że tak. Ja ostatnio kupiłam pajace na 74/80 i były za duże, mimo że nosił już rozm 80. Teraz są idealne a nosi teraz rozm 86Czyli zamiast 62 lepiej wziąć 56 na dużą swierzynkę?
A tak jakos wyszlo, bo chcialam miec i do lozeczka i do kolyski ta wieksza dostalam w prezencieCzyli masz wszystkie możliwe rozmiary?? no szalona [emoji14]
Marcelina spi pod 220/240 z mama i tata . W łozeczku ma 100/120Dziewczyny ja znowu z prośbą o pomoc ;-) zamówilismy meble,kupiliśmy pościel i teraz moje pytanie... jaki macie rozmiar pościeli?? Ja mam 100 x 135 i niby ten jest najbardziej standardowy,ale dla mnie to za wielkie dla takich maleństw...
Mój śpi z nami ale w łożeczku ma rozłożony rożek i pod głowką ma pieluszkę a przykrywam kocykiem a ma kołderkę i poduszkę z minky ale nie używamy na razieTzn mniej więcej w jakim wieku przeszliscie na pościel?