reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

jak jest z ta megoda laktatorem 7,5,3 ? jak dlugo stymjlowac piers najpierw? maly za duzo stracil i moje jutrzejsze wyjscie jest pod xnakiem zapytania :( a przdciez @Nina001 czeka na miejsce ;, musze wyjsc
Racja! Od jutra szpitalne łóżko jest moje:D A z moim sporym brzuchem to raczej we dwie się nie zmieścimy;) Czas pomóc małej wydostać się z macicy;) Obawiam się, że i tak już wyrosła z połowy ciuszków ;)

reklama
jak fla mnie bol po cc jest bardziej do zniesienia niz przy sn. to tez zalezy na jakis lekarzy sie trafi , ja mialam super anadtezjologa wkluc nawrt nie czulam , choc trzeslam sie jak osika , znieczulonz bylam od piersi w dol. po od raxu mi powiedzieli zeby glowy nie podnosic (ale i tak kilka razy mi sie zdarzylo) i jak tylko bede moglz sie ruszac to zeby to robic wiec jak puszczalo znieczulenie to ja juz naoinalam miesnie probowalam nimi poruszac , bujac sie na boki i na nastepny dzien wstalam bez problemu. wiadomo ze boli ale to dpojrzysz na swoj skarbek i przechodzi :)
A powiedz mi jak to jest, bo anestezjolog tłumaczył mi, że bólu się nie czuje, ale jak wyciągają dziecko itp. to czuć taki dotyk. Faktycznie tak jest?

A powiedz mi jak to jest, bo anestezjolog tłumaczył mi, że bólu się nie czuje, ale jak wyciągają dziecko itp. to czuć taki dotyk. Faktycznie tak jest?
Ja czułam jak wyjmowali dziecko. Nawet w pewnym momencie mówiłam, że mnie to boli. Dziwne uczucie tez miałam jak rozcinali brzuch. Po puszczeniu znieczulenia trzęsłam się i mi dodatkowy koc dali. Ale ja mam tak zawsze po znieczuleniu. Ogólnie nie było źle

Ja czułam jak wyjmowali dziecko. Nawet w pewnym momencie mówiłam, że mnie to boli. Dziwne uczucie tez miałam jak rozcinali brzuch. Po puszczeniu znieczulenia trzęsłam się i mi dodatkowy koc dali. Ale ja mam tak zawsze po znieczuleniu. Ogólnie nie było źle
To normalne, że po znieczuleniu odczuwa się zimno. Miałam 5 razy narkoze i zawsze się trzeslam po przebudzeniu [emoji6]

Ja bylam minimalnie znieczulona, czulam moment naciecia i kilkukrotnie wrecz mnie bolalo. Moment wyciagniecia corki tez czulam doskonale. Ze stolu operacyjnego na wlasne lozko przesunelam sie sama, moglam normalnie podnosic glowe i byc w pozycji polsiedzacej juz jakas godz po cc. No i mi potem nie bylo zimno. Po 6h dostalam dwudaniowa, goraca kolacje.

Ja pamietam moment wyciagania ale nie wspominam tego ani niemilo ani nieprzyjemne. Czulam ruchy ale zadnego bolu itd. A po tym znieczuleniu tez sie strasznie trzeslam, jeszcze ja mialam epidural i morfine przed jak mialam rodzic sn a potem nie wiem czy cos mi jeszcze dolozyli.
Ale ogolnie zdecydowanie wybieram cc nastepnym razem[emoji6] mam nadzieje ze taki bedzie.

20180506_144252.jpg
Komplet z ali bawełna rewelacyjnej jakosci .

Załączniki

• 20180506_144252.jpg
    20180506_144252.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 470
reklama
A te wszystkie atesty duze firmy łatwo moga sobie kupic ;)
Np. W mojej klinice badali lek i wynik wyszedl bardzo zly wiec płacili klinice by go nie ujawniała ....
Suplementy - większość z nich wogole nie ma w sobie tego co napisali na opakowaniu....
A jak pracowałam u jubilera to Cartier szczyci sie tym ze ma własne warsztaty tradycjie i wyroby taaaaa a zleca " zwyklym" jubilerom .... i kiedyś brakło nam takich haczykow do kolczykow cartiera a byly potrzrbne na juz.... ( chinczyk mial długopisy z idealnie pasujaca sprężyna nadały sie ) do tych dokladnie ....
Screenshot_20180506-165353.png

Załączniki

• Screenshot_20180506-165353.png
    Screenshot_20180506-165353.png
    62,2 KB · Wyświetleń: 424
Do góry