reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A do nas w końcu w tym tygodniu mebelki zawitały. Jeszcze tylko materacyk musze kupić do łóżeczka i będzie git. A kupujecie dywaniki jakieś do pokoju dziecka? Czytałam ostatnio, żeby w tym pierwszym okresie nie kłaść nic bo jest to tylko siedlisko kurzu.
Ja kupię dywaniki, myślałam o wykladzinie ale właśnie ze względu na utrzymanie czystości na pierwsze miesiace z niej zrezygnowalismy. Jezeli chodzi o dywanik to w razie co można go zwinąć i uprac caly więc z tego nie rezygnuje ;-)

No właśnie mnie cena w babysam też trochę zniechęciła. Zobaczymy jak przyjdzie ta z Wish. A ciuszków jeszcze nie prałam bo to sa większe rozmiary, także leżą schowane w torbie. Zobacz załącznik 853738
Zobacz załącznik 853739 Zobacz załącznik 853740 Zobacz załącznik 853741
Zamówiłam czerwone rampersy, pajac z żyrafa i pajac I love daddy. Naprawdę fajne są.
M&M wymiataja :-) dlugo czekalas na przesylke?? I jak wyszly mniej wiecej cenowo? [emoji14] ja sie nie za bardzo umiem ogarnąć na tym ali express :/

A do nas w końcu w tym tygodniu mebelki zawitały. Jeszcze tylko materacyk musze kupić do łóżeczka i będzie git. A kupujecie dywaniki jakieś do pokoju dziecka? Czytałam ostatnio, żeby w tym pierwszym okresie nie kłaść nic bo jest to tylko siedlisko kurzu.

Ja kupiłam matę piankową Skip Hop. Ładnie wyglada na podłodze, a można ją bez problemu odkurzyć i umyć :)

M&M wymiataja :-) dlugo czekalas na przesylke?? I jak wyszly mniej wiecej cenowo? [emoji14] ja sie nie za bardzo umiem ogarnąć na tym ali express :/
Za m&m dałam coś koło 14 zł. Na przesyłkę czekałam równo miesiąc. Ale tam rozmiarówki są dziwne bo zamówiłam rozmiar od 0-6 a przyszedł 70, więc założe to chyba jak dziecko będzie miało z rok :)

I love daddy to porazka jakich malo. Tak lichy material juz nie mowiac ze po praniu szwy skosne i nawet sie tego zlozyc nie dalo, no chyba ze mi jakis felerny model trafil. A i kocyk tez zamowilam kiedys i dostal go kot[emoji23] bo nie napisali ze kocyk mniejszy od scierki[emoji23]

reklama
A ja się boję kupować coś z ali dla dziecka. Tyle już się słyszało afer ile to zabawek z chin miało szkodliwe substancje, że ja podziękuję, choć są tam piękne rzeczy. Dla mnie atesty, certyfikaty to sprawa święta.

Do góry