jasani
Fanka BB :)
Tak, dokładnie tą zieloną zamówiłam.Zobacz załącznik 853710 @jasani o tej poduszce mowilas ostatnio, ze zamowilas na wish?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, dokładnie tą zieloną zamówiłam.Zobacz załącznik 853710 @jasani o tej poduszce mowilas ostatnio, ze zamowilas na wish?
Tez sie nad nia zastanawiam. Praktycznie taka sama widzialam w babysam za 299kr, takze ta z wish wychodzi za marne øre Daj znac jak Ci przyjdzie paczka. Ja na ciuszki sie nie skusilam ale zamowilam opaski na glowe dla mamy i corki no i covery na telefon To tak na probe, bo to moje pierwsze zamowienie z tej apki.Tak, dokładnie tą zieloną zamówiłam.
Fotki poprosze uwielbiam patrzec na rzeczy dla dzieciA do nas w końcu w tym tygodniu mebelki zawitały. Jeszcze tylko materacyk musze kupić do łóżeczka i będzie git. A kupujecie dywaniki jakieś do pokoju dziecka? Czytałam ostatnio, żeby w tym pierwszym okresie nie kłaść nic bo jest to tylko siedlisko kurzu.
Ja mam wykładzine. Na początku nie pasował mi jej zapach „nowości” ale że pokój mieliśmy już 3mce temu to wywietrzalo.A do nas w końcu w tym tygodniu mebelki zawitały. Jeszcze tylko materacyk musze kupić do łóżeczka i będzie git. A kupujecie dywaniki jakieś do pokoju dziecka? Czytałam ostatnio, żeby w tym pierwszym okresie nie kłaść nic bo jest to tylko siedlisko kurzu.
No właśnie mnie cena w babysam też trochę zniechęciła. Zobaczymy jak przyjdzie ta z Wish. A ciuszków jeszcze nie prałam bo to sa większe rozmiary, także leżą schowane w torbie.Tez sie nad nia zastanawiam. Praktycznie taka sama widzialam w babysam za 299kr, takze ta z wish wychodzi za marne øre Daj znac jak Ci przyjdzie paczka. Ja na ciuszki sie nie skusilam ale zamowilam opaski na glowe dla mamy i corki no i covery na telefon To tak na probe, bo to moje pierwsze zamowienie z tej apki.
A ciuszki juz pralas? Pochwalisz sie co z ubranek zamowilas?
Piekne sa te ciuszki a te rampersy czadoweNo właśnie mnie cena w babysam też trochę zniechęciła. Zobaczymy jak przyjdzie ta z Wish. A ciuszków jeszcze nie prałam bo to sa większe rozmiary, także leżą schowane w torbie. Zobacz załącznik 853738
Zobacz załącznik 853739 Zobacz załącznik 853740 Zobacz załącznik 853741
Zamówiłam czerwone rampersy, pajac z żyrafa i pajac I love daddy. Naprawdę fajne są.
Piekne te mebelki! Az oczu nie moge oderwacMebelki mają kolor ecru i orzech. Niestety nie będę mogła z nich korzystać czesto bo są w Polsce. Tutaj w Danii niestety mamy za małe mieszkanie i dzidzia będzie spała z nami w pokoju.
Zobacz załącznik 853743 Zobacz załącznik 853744 Zobacz załącznik 853745
Dokładnie. Zadnych dywanow, wykladzin dywanowych, baldachimow bo to siedlisko bakteriiA do nas w końcu w tym tygodniu mebelki zawitały. Jeszcze tylko materacyk musze kupić do łóżeczka i będzie git. A kupujecie dywaniki jakieś do pokoju dziecka? Czytałam ostatnio, żeby w tym pierwszym okresie nie kłaść nic bo jest to tylko siedlisko kurzu.