reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mnie to nie poskutkowało... A chyba z 3 opakowania zużyłam. Ja to piłam z mlekiem i faktycznie jest niedobre
No nie każdemu to pomaga. U mnie nie wiem czy coś pomogło. Nawału w każdym razie nie mam [emoji12] Mi z kolei to smakowało, szczególnie smak czekoladowy [emoji16]

reklama
A ja się boję kupować coś z ali dla dziecka. Tyle już się słyszało afer ile to zabawek z chin miało szkodliwe substancje, że ja podziękuję, choć są tam piękne rzeczy. Dla mnie atesty, certyfikaty to sprawa święta.
Mnie tez kusilo zeby zabawki zamowic ale tak jak piszesz brak atestow mnie zniechecil bo jednak dziecko bedzie to do buzi wkladac. Kiedys nawet pisalam do jakiegos sprzedawcyvze prosze o info jakie atesty itd to mi nie odpisal konkretnie tylko cos sciemnil wiec od razu odpuscilam.

Za m&m dałam coś koło 14 zł. Na przesyłkę czekałam równo miesiąc. Ale tam rozmiarówki są dziwne bo zamówiłam rozmiar od 0-6 a przyszedł 70, więc założe to chyba jak dziecko będzie miało z rok :)
Niekoniecznie. Ja zamówiłam ostatnio mojemu na 2lata - jak przyszło miał 14 mc i okazało się małe [emoji23] wiec to różnie bywa. Więc myślę, że jak dzidzia będzie mieć ok 6mc możesz zakładać :) w tej chwili mój skończył 17mc i nosi ciuchy 86 i już niektóre są za małe [emoji33][emoji33] mam wielkoluda [emoji23]

Witajcie Kochane o poranku sobotnim M spisał się na medal , nawet jak chciałam coś zrobić w kuchni to wyganial mnie :) mało posprzatalam wszystko pochowali pożegnał gości dzisiaj rano co spali u nas zrobił śniadanie szok jak będzie takim ogarniętym tatusiem przy opiece będę przeszczeszliwa a mało tego wczoraj byłam u znajomi fryzjerki na podcięcie włosów ma bliźniaki 5 miesięczne parkę i zqk M zobaczył Laurę wpadl całkowicie ciężko było wyjść a tu pełno roboty było;) mi brudzenie ustało lędźwie i biodra nadal swoje ale po tym grilu z moim żołądkiem Masakra nie góra a dołem ale to dobrze przynajmniej nie będzie mnie męczyć zaparcie:)
Miłego weekendu Kochane u Nas na szczęście cieplutko;)
Cieszę się że każdy sumiennie spełnia swoje obowiązki i przyszla mama ma dobry humor [emoji106] [emoji274]

A ja się boję kupować coś z ali dla dziecka. Tyle już się słyszało afer ile to zabawek z chin miało szkodliwe substancje, że ja podziękuję, choć są tam piękne rzeczy. Dla mnie atesty, certyfikaty to sprawa święta.
Ja tak samo nigdy nie kupiłabym tam niczego dla dziecka. Ubranka też mogą zawierać szkodliwe substancje, a przecież takie ubranko ma bezpośredni kontakt ze skórą. Dlatego nie ryzykowalabym. Wolę polować na promocje i wyprzedaże w sklepach, których produkty są dopuszczone do sprzedaży na europejskim rynku.

A do nas w końcu w tym tygodniu mebelki zawitały. Jeszcze tylko materacyk musze kupić do łóżeczka i będzie git. A kupujecie dywaniki jakieś do pokoju dziecka? Czytałam ostatnio, żeby w tym pierwszym okresie nie kłaść nic bo jest to tylko siedlisko kurzu.
My nie mamy dywanika i nie odczuwamy jego braku. Dziecko też nie narzeka [emoji16] Pochwal się mebelkami [emoji4]

reklama
cc , najpierw probowali mi wywolac naturalny, balonik , kroplowka, ale po kroplowce skurcze sie zmnirjszylk i dali mnie na cc z czego bardzo die ucieszylam po 24 godzinach wywolania porodu :)
Jak poród się nie posuwa do przodu to jest naprawdę męczące i nie ma co przeciągać. Ja miałam naprawdę szybko postępujący poród - w sumie od odejścia wód niecałe 7 godzin do momentu zobaczenia córci - a i tak w fazie parcia już byłam wykończona.

Do góry