reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@Ewunka ile już u Was stopni ciepła? U nas podobno w poniedziałek ma być 28 :D
Screenshot_20180425-105140.png

Załączniki

• Screenshot_20180425-105140.png
    Screenshot_20180425-105140.png
    234 KB · Wyświetleń: 464
A jak maluszek bedzie mial pol roku i bedzie szalal po lozeczku to kupisz je znowu zeby chronic jego glowke [emoji12]
Dokładnie nie wyobrażam sobie łóżeczka bez ochraniaczy . My mieliśmy od początku tylko założone z jednej strony jak był malutki teraz ma do połowy łóżeczka od strony głowy a i tak cały w siniolach [emoji1]

Dziewczynki które mają dzieciaczki,powiedziedzcie szczepilyscie swoje maleństwa szczepionka 6w1 bo my chcemy zaszczepić teraz za 2 tyg idziemy do przychodni i powiedziałam że bierzemy ta płatna jakie macie opinie o niej bo mi qmpela namieszała w glowie.Lekarz rodzinny małego sama poleciła ta 6w1 i żeby nie brać tych refundowanych bo mają dużo rtęci krótsza datę ważności itd i ogólnie i poleciła żeby dać mu ta platna.Zastanawiam się jeszcze nad synflorix ta pneumokoki też płatna bo też poleca żeby zaszczepić.Ktoras z was zdecydowała się na to? Dzięki za opinie
My taka się szczepilismy . Pneumokoki darmową i na rotawirus .
Też miałam dylemat jaka wybrać i koniec końców przystało na tej 6x1 czy dobrze nie wiem na pewno miej bólu dla maluszka ..

reklama
Pytanka do Mam które rozszerzały dietę , bo internet i wytyczne swoje a życie swoje wiec jak to było u was :
- czy maluszek już siedział bo czytałam ze do póki dziecko nie siada samodzielnie nie powinno się rozszerzać diety
- czy pierwsze próby były na słoiczkach czy przygotowywałyscie same
- ile tygodni miało wasze dziecko
- jakie produktu były pierwsze
Będę wdzięczna za wasze odpowiedzi i wskazówki [emoji8][emoji8]

Do góry