reklama
Haha padam A który u Ciebie dokładnie tc?mam zdjęcie, ale oszczędze Was [emoji14]
:laugh2
Agnieś191
Fanka BB :)
Dziś 37t4dHaha padam A który u Ciebie dokładnie tc?
Rustynka
Dokładnie nie wyobrażam sobie łóżeczka bez ochraniaczy . My mieliśmy od początku tylko założone z jednej strony jak był malutki teraz ma do połowy łóżeczka od strony głowy a i tak cały w siniolach [emoji1]A jak maluszek bedzie mial pol roku i bedzie szalal po lozeczku to kupisz je znowu zeby chronic jego glowke [emoji12]
Jaki loozZobacz załącznik 850402 Dzień dobry
Rustynka
Ja z 1.5 cm chodziłam miesiąc [emoji6]Ale fajnie, naprawdę blisko porodu jesteś. Dobre rozwarcie. Też jechałam na porodówkę z takim rozwarciem [emoji41]
Rustynka
My taka się szczepilismy . Pneumokoki darmową i na rotawirus .Dziewczynki które mają dzieciaczki,powiedziedzcie szczepilyscie swoje maleństwa szczepionka 6w1 bo my chcemy zaszczepić teraz za 2 tyg idziemy do przychodni i powiedziałam że bierzemy ta płatna jakie macie opinie o niej bo mi qmpela namieszała w glowie.Lekarz rodzinny małego sama poleciła ta 6w1 i żeby nie brać tych refundowanych bo mają dużo rtęci krótsza datę ważności itd i ogólnie i poleciła żeby dać mu ta platna.Zastanawiam się jeszcze nad synflorix ta pneumokoki też płatna bo też poleca żeby zaszczepić.Ktoras z was zdecydowała się na to? Dzięki za opinie
Też miałam dylemat jaka wybrać i koniec końców przystało na tej 6x1 czy dobrze nie wiem na pewno miej bólu dla maluszka ..
I Jak zniosło malenstwo wszystko ok było ?My taka się szczepilismy . Pneumokoki darmową i na rotawirus .
Też miałam dylemat jaka wybrać i koniec końców przystało na tej 6x1 czy dobrze nie wiem na pewno miej bólu dla maluszka ..
reklama
Ropuszka666
Pytanka do Mam które rozszerzały dietę , bo internet i wytyczne swoje a życie swoje wiec jak to było u was :
- czy maluszek już siedział bo czytałam ze do póki dziecko nie siada samodzielnie nie powinno się rozszerzać diety
- czy pierwsze próby były na słoiczkach czy przygotowywałyscie same
- ile tygodni miało wasze dziecko
- jakie produktu były pierwsze
Będę wdzięczna za wasze odpowiedzi i wskazówki [emoji8][emoji8]
- czy maluszek już siedział bo czytałam ze do póki dziecko nie siada samodzielnie nie powinno się rozszerzać diety
- czy pierwsze próby były na słoiczkach czy przygotowywałyscie same
- ile tygodni miało wasze dziecko
- jakie produktu były pierwsze
Będę wdzięczna za wasze odpowiedzi i wskazówki [emoji8][emoji8]