reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@Ewunka ile już u Was stopni ciepła? U nas podobno w poniedziałek ma być 28 :D
Screenshot_20180425-105140.png

Załączniki

• Screenshot_20180425-105140.png
    Screenshot_20180425-105140.png
    234 KB · Wyświetleń: 471
A jak maluszek bedzie mial pol roku i bedzie szalal po lozeczku to kupisz je znowu zeby chronic jego glowke [emoji12]
Dokładnie nie wyobrażam sobie łóżeczka bez ochraniaczy . My mieliśmy od początku tylko założone z jednej strony jak był malutki teraz ma do połowy łóżeczka od strony głowy a i tak cały w siniolach [emoji1]

Dziewczynki które mają dzieciaczki,powiedziedzcie szczepilyscie swoje maleństwa szczepionka 6w1 bo my chcemy zaszczepić teraz za 2 tyg idziemy do przychodni i powiedziałam że bierzemy ta płatna jakie macie opinie o niej bo mi qmpela namieszała w glowie.Lekarz rodzinny małego sama poleciła ta 6w1 i żeby nie brać tych refundowanych bo mają dużo rtęci krótsza datę ważności itd i ogólnie i poleciła żeby dać mu ta platna.Zastanawiam się jeszcze nad synflorix ta pneumokoki też płatna bo też poleca żeby zaszczepić.Ktoras z was zdecydowała się na to? Dzięki za opinie
My taka się szczepilismy . Pneumokoki darmową i na rotawirus .
Też miałam dylemat jaka wybrać i koniec końców przystało na tej 6x1 czy dobrze nie wiem na pewno miej bólu dla maluszka ..

reklama
Pytanka do Mam które rozszerzały dietę , bo internet i wytyczne swoje a życie swoje wiec jak to było u was :
- czy maluszek już siedział bo czytałam ze do póki dziecko nie siada samodzielnie nie powinno się rozszerzać diety
- czy pierwsze próby były na słoiczkach czy przygotowywałyscie same
- ile tygodni miało wasze dziecko
- jakie produktu były pierwsze
Będę wdzięczna za wasze odpowiedzi i wskazówki [emoji8][emoji8]

Do góry