reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kochane dziękuję za ochrzan czasami potrzebny i chyba dzisiaj był konieczny:)
Limoncia musisz wziąć trochę na luz bo się wykończyła, pomysł że każdy twój stres odczuwa Twoja mała kruszynka i denerwuje się tak samo jak Ty. Pisałaś, że mieszkasz teraz w domku masz pewnie mały ogródek albo taras, weź sobie leżak, książkę albo laptopa i zajmij czymś głowę, ja pierwsze trzy miesiące układałam puzzle, czytałam książki i oglądałam seriale, chodziłam dużo na spacery i dotykałam się że znajomymi w miarę możliwości [emoji6] plamienia możesz mieć od tego podrażnienia aplikatorem, do piątku zostało tak na prawdę dwa dni i tak jak dziewczyny pisały, nie ma co na tym etapie sprawdzać bety, bo ona Ci nic nie powie. Uśmiechnij się, słońce świeci, idź i się zrelaksuj.

reklama
Limoncia musisz wziąć trochę na luz bo się wykończyła, pomysł że każdy twój stres odczuwa Twoja mała kruszynka i denerwuje się tak samo jak Ty. Pisałaś, że mieszkasz teraz w domku masz pewnie mały ogródek albo taras, weź sobie leżak, książkę albo laptopa i zajmij czymś głowę, ja pierwsze trzy miesiące układałam puzzle, czytałam książki i oglądałam seriale, chodziłam dużo na spacery i dotykałam się że znajomymi w miarę możliwości [emoji6] plamienia możesz mieć od tego podrażnienia aplikatorem, do piątku zostało tak na prawdę dwa dni i tak jak dziewczyny pisały, nie ma co na tym etapie sprawdzać bety, bo ona Ci nic nie powie. Uśmiechnij się, słońce świeci, idź i się zrelaksuj.
U nas pada i zimno:/

Rustynko to w jakiej pozycji mu to podawałaś? Leżał w leżaczku czy jak ? Ja teraz Sarę karmie na kolanach bo mam takie wskazanie od fizjo i w sumie do tego mogła tez by być tylko ze to taki pół skos . Dzięki za rady i linka
U nas młody był karmiony w foteliku samochodowym bo się z nim wtedy nie rozstawał oczywiście nie powinno się tak karmić .

Sama szczepionka nie powoduje tych chorób, ale w połączeniu z jakąś infekcją już tak. Dlatego powinno się szczepić tylko i wyłącznie dzieci w 100% zdrowe. Mam sąsiada, którego syn właśnie po szczepionce zaczął się jakby cofać w rozwoju. Teraz ma 11 lat i ledwo mówi, chodzi do szkoły specjalnej i nie można go z oka spuścić.
Nie mozna tego "zgonic" na szczepionke ....

Ale slicznotka i jakie slodkie ubranko ❤️
Dziekuje tamto bylo wczoraj to dzis
MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1524651667516.jpg_1524651669081.jpeg

Załączniki

• MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1524651667516.jpg_1524651669081.jpeg
    MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1524651667516.jpg_1524651669081.jpeg
    292,3 KB · Wyświetleń: 486
reklama
Do góry