reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lekarza mam w poniedzialek dopiero, a jakaś babka w labolatorium powiedziala ze te 77 to za mało i może byc nietolerancja glukozy...??
Jest to niski wynik ale nue wiem co lekarz stwierdzi czy to jakaś dolegliwość, ja miałam 120 coś. Narazie bym się nie martwiła, lekarz Ci wszystko powie a mam wrażenie, że te kobiety mają niespełnione marzenia bycia lekarzem:p u mnie też mądrowały

E4722BDA-B119-4296-B4A0-AC2E088508D1.jpeg
A jak maluszek bedzie mial pol roku i bedzie szalal po lozeczku to kupisz je znowu zeby chronic jego glowke [emoji12]
Pewnie kupie jak bedzie konieczny ale ten niby oddychajacy :) Ja swoj mialam bardzo gruby i na cale lozeczko oprocz dolu (zdjecie)
Na kolysce jeszcze mam ale jest duzo cienszy i zostawiam sobie tak w razie „w” :p

Załączniki

• E4722BDA-B119-4296-B4A0-AC2E088508D1.jpeg
    E4722BDA-B119-4296-B4A0-AC2E088508D1.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 104
Staram się nie nakręcać, ale ciężko mi to idzie :p. U Ciebie to może przyjść nagle i tyle, odejdą wody i akcja ;). A ja moge jeszcze pochodzić, nie ma reguły.

Mi ponad tydzień przed CC odszedł czop i nic się nie działo ale już od tamtej pory żyłam w przekonaniu ze zaraz zacznę rodzić[emoji85][emoji85]

Jadę betę zrobić i progesteron ale będę miała dopiero ok 17-18:/
Naprawde nie rozumiem Twojego toku rozumowania. Myślisz, że te godziny spędzone w oczekiwaniu na wynik pomogą Ci? Serwujesz sobie sporą dawkę niepotrzebnych emocji. Czekaj na usg w piątek i wrzuć na luz.

Jesli zechcesz w internecie znajdziesz wiadomosci ze szczepionki powoduja autyzm i inne ....... sa zwolennicy i przeciwnicy jak zawsze . Ja szczepie na wszystko ! Mimo ze meningokoki to zachorowalność 300 osob na rok .... to jeśli sie trafi to ta choroba jest smiertelna by zostawi po sobie duuuzy ślad .
Teraz coraz wieksza moda na nieszczepienie .....
Autyzm jest choroba genetyczna w wiekszosci dziedziczona po rodzicach, wiec wedlug mnie bzdury pisza ;) Ja tez bede szczepic na wszystko :)

reklama
Pytanko do mamusiek które korzystały z dodatkowej opieki położnej...opłacona położna wam nie odbierała porodu tylko towarzyszyła ?jak długo z Wami była ?ogólnie mam spotkanie z taką położną w niedziele i nie wiem dokładnie o co pytać ,na co zwrócić szczególną uwagę?
Taka opłacona położna właśnie odbiera poród. Do tego od ok 37 tc jest pod telefonem 24 h na dobę i możesz do niej dzwonić jak coś się dzieje. Przynajmniej tak jest w moim szpitalu.

Wiem, że to nic nie musi oznaczać, ale rano odszedł mi czop ;)

A ja ostatnio zastanawiałam się jak taki czop wygląda [emoji12] Chyba faktycznie już niedługo urodzisz ;)

Jesli zechcesz w internecie znajdziesz wiadomosci ze szczepionki powoduja autyzm i inne ....... sa zwolennicy i przeciwnicy jak zawsze . Ja szczepie na wszystko ! Mimo ze meningokoki to zachorowalność 300 osob na rok .... to jeśli sie trafi to ta choroba jest smiertelna by zostawi po sobie duuuzy ślad .
Teraz coraz wieksza moda na nieszczepienie .....

Też mam zamiar szczepic na wszystko.

Do góry