reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny zachęciłyście mnie już powoli do kupowania różnych rzeczy ale chciałabym Was dopytać czy kupiłybyście swojemu dziecku rzeczy używane? Nie mówię o lumpeksie tylko prywatnie taką paczkę ciuszków? Przeglądałam wczoraj różne ogłoszenia i w tym właśnie takie... m.in była paczka za 120 zł a w niej 60 ciuszków. Warto? Czy to jakaś przesada, co myślicie?
za 60 ciuszków 120 zł to nie warto.Ja ostatnio kupiłam dwie torby ciuszków dla Lenki i zapłaciłam 90 zł a ciuszków było ok 120 sztuk..

reklama
Pytanko do mamusiek które korzystały z dodatkowej opieki położnej...opłacona położna wam nie odbierała porodu tylko towarzyszyła ?jak długo z Wami była ?ogólnie mam spotkanie z taką położną w niedziele i nie wiem dokładnie o co pytać ,na co zwrócić szczególną uwagę?

Kochane mam zmartwienie dzisiaj rano jak aplikowalam po nocy luteine to miał takie kakaowe ciemno jasne uplawy z tabletka napisałam do lekarza ale jeszcze nie odpisał co mam robić?
Ja też mialam takie brudy jak aplikowalam chyba w 4 tyg aplikuj palcem nie aplikatorem może podrażniłas nie chcaco ,moja gin kazala wtedy aplikować już palcem ,czekaj na odpowiedź od lekarza a jak coś cię martwi możesz iść sprawdzić ew ale będzie dobrze wszystko

Ja też mialam takie brudy jak aplikowalam chyba w 4 tyg aplikuj palcem nie aplikatorem może podrażniłas nie chcaco ,moja gin kazala wtedy aplikować już palcem ,czekaj na odpowiedź od lekarza a jak coś cię martwi możesz iść sprawdzić ew ale będzie dobrze wszystko
No właśnie aplikuje 2 dzień palcem a podbrzusze boli jak na @ a dr mój dopiero przyjmuje w piątek zastanawiam się czy zrobić betę dIsiqj i progesteron

Dziewczynki które mają dzieciaczki,powiedziedzcie szczepilyscie swoje maleństwa szczepionka 6w1 bo my chcemy zaszczepić teraz za 2 tyg idziemy do przychodni i powiedziałam że bierzemy ta płatna jakie macie opinie o niej bo mi qmpela namieszała w glowie.Lekarz rodzinny małego sama poleciła ta 6w1 i żeby nie brać tych refundowanych bo mają dużo rtęci krótsza datę ważności itd i ogólnie i poleciła żeby dać mu ta platna.Zastanawiam się jeszcze nad synflorix ta pneumokoki też płatna bo też poleca żeby zaszczepić.Ktoras z was zdecydowała się na to? Dzięki za opinie
Ja szczepie 6w1
Pneumokoki
Meningokoki b i c
Rotawirus
No i 6w1 oczywiście.
Te platne maja lepszy sklad .

No właśnie aplikuje 2 dzień palcem a podbrzusze boli jak na @ a dr mój dopiero przyjmuje w piątek zastanawiam się czy zrobić betę dIsiqj i progesteron
Mnie też bolało podbrzusze jak na @ później miałam krwawienie od 5 tyg do 10 nie wiadomo skąd , i skończyło się dobrze ew może do innego lekarza jak mojej nie było a coś się właśnie działo rejestrowałem się do innego żeby sprawdzić.Zrob jeżeli chcesz betę i poczekaj na odpowiedź lekarza

Ja szczepie 6w1
Pneumokoki
Meningokoki b i c
Rotawirus
No i 6w1 oczywiście.
Te platne maja lepszy sklad .
Wiem właśnie bo rodzinna mojego syna mi mówiła i też chcemy już w rejestracji powiedziałam bo oni mają tam jakaś ilość i się zapisałam ale qmpela mówi że skutki uboczne są groźne bo moze cos sie może stac itd bo dziecko dostaje bardzo dużą dawkę na raz i tak mi namieszała niby szczepila swoje ta 6w1 ale mówi że żałuję bo dopiero później poczytała skutki uboczne.I biorę ta rozszerzona pneumokoki (synflorix) też płatna.

reklama
Wzięłam nospe i magnez zjadłam śniadanie i Idę się położyć poczekam na tel od lekarza chociaż może być dzisiaj wkurzony bo wysłałam sms-a ok 7 ale jak się obudzilam i na papierze i palcu zobaaczylam tak dużo tych uplawow wystraszyła m sie

Do góry