reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wow meg ale wiadomosc! A pierwszy termin mialysmy miec Ty evulek i ja w ten sam dzien[emoji6] kto by pomyslal [emoji1]
Czelam zniecierpliwoscia na relacje

Kochana pamietasz wiele miesiecy temu moj sen? O nie agatce? Tak mi sie jakos przypomnialo[emoji1] cos niewidzialnego nas laczy[emoji6]

A ja jestem zmasakrowana po nocy... mala caly czas kopala... obudzilam sie na plecach przed chwila i kopniaczki w pecherz jeden za drugim...

Jasne, ze pamietam [emoji1]
Noo jakas niewidzialna nic czy cos.
A mala kopie, bo sie nie moze doczekac spotkania [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam nadzieje ze tez tak u mnie bedzie. Migdalki obserwuje i dzieki Bogu nie sa zaczerwienione. Wczoraj bylam w Kościele i sie boje czy mnie ktos nie zarazil. Pije herbatę z sokiem malinowym i imbirem, chodze co chwile plukac gardlo woda z sola-teraz zrobilam sobie z sola z kopalni soli. Jeszcze sie zastanawiam nad inhalacja z,soli fizjologicznej z odrobina soli morskiej. A nic Ci nie bylo po tych p.r.e.n.a.l.e.n? Bo jak zjadlam ta tabletke, wypilam syrop to jakies pol godziny pozniej wymiotowalam.i sie zastanawiam od czego.
Po tabletkach nic mi nie było, ale jak napiłam się tego syropu to było mi niedobrze. Sądzę, że czosnek tak działa. Niestety ja na początku tak na niego reagowałam. Ja plukalam jeszcze gardło wodą z wodą utlenioną. Dla mnie działa cuda.

Po tabletkach nic mi nie było, ale jak napiłam się tego syropu to było mi niedobrze. Sądzę, że czosnek tak działa. Niestety ja na początku tak na niego reagowałam. Ja plukalam jeszcze gardło wodą z wodą utlenioną. Dla mnie działa cuda.
Tez plucze. I jeszcze woda z,sola. Teraz sobie zjadlam 4 zabki czosnku usmazone na payelni i popilam herbata z miodem, imbirem i cytryna. Zeby to cholerstwo dalo mi spokoj

Mam nadzieje ze tez tak u mnie bedzie. Migdalki obserwuje i dzieki Bogu nie sa zaczerwienione. Wczoraj bylam w Kościele i sie boje czy mnie ktos nie zarazil. Pije herbatę z sokiem malinowym i imbirem, chodze co chwile plukac gardlo woda z sola-teraz zrobilam sobie z sola z kopalni soli. Jeszcze sie zastanawiam nad inhalacja z,soli fizjologicznej z odrobina soli morskiej. A nic Ci nie bylo po tych p.r.e.n.a.l.e.n? Bo jak zjadlam ta tabletke, wypilam syrop to jakies pol godziny pozniej wymiotowalam.i sie zastanawiam od czego.
Kurcze okropne teraz te przeziębienia :/ przede wszystkim kladz się do łóżka i herbata z miodem i cytryną!

Dziękuję kochane za gratulacje :)
Mała jest cudowna i ciągle śpi, mało je ale mam nadzieję nadrobimy
Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
Jeszcze raz gratulacje!!! malenka śliczna[emoji7] ja jutro zaczynam indukcje[emoji16]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
Meg, cudną masz córkę! :):):)
Dużo sił Tobie życzę:) Przystawiaj często małą to piersi by rozchulać laktację bo niedługo malutka zgłodnieje;)

reklama
Cuuudo! Cieszcie się teraz sobą ❤

Do góry