4kwietnia to też aby patrzećA Ty kiedy masz??:-)
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
To już też za chwilę :-)4kwietnia to też aby patrzeć
Ja czuję się już zdecydowanie lepiej, wymioty tylko ranno i to już też nie codziennie :-) a jak u Was? Doszłaś do siebie po niepotrzebnym stresie??
Aguleczka29
Ale cudna..Dużo zdrówka dla maleńkiej i dla świeżo upieczonej mamusiDziękuję kochane za gratulacje
Mała jest cudowna i ciągle śpi, mało je ale mam nadzieję nadrobimy
Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
Matko ,Ty biduloTo już też za chwilę :-)
Ja czuję się już zdecydowanie lepiej, wymioty tylko ranno i to już też nie codziennie :-) a jak u Was? Doszłaś do siebie po niepotrzebnym stresie??
U nas dobrze jeszcze mam lekkie mdłości ale też już nie codziennie ale za to częściej mam zawroty głowy..
Co do stresu to doszłam do siebie ale nigdy więcej nie chciałabym przechodzić przez to drugi raz teraz nie mogę się doczekać wizyty żeby zobaczyć swoją damę
jasani
Dostałam wiadomość na e-booksa, że zapraszają mnie na usg 2 trymestru. Myślę sobie, połówkowe przecież już miałam. Ale pójdę, może się pomylili. Chyba mnie nie wyrzucą@jasani widze, ze masz usg III trymestru. Udalo Ci sie w DK zalatwic czy w PL robisz?
jasani
Ale słodziak malutki! Jeszcze raz gratuluje!Dziękuję kochane za gratulacje
Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
Evelin83
ja p.r.e.n.a.l.en mialam w saszetkach, nic mi nie bylo po tymMam nadzieje ze tez tak u mnie bedzie. Migdalki obserwuje i dzieki Bogu nie sa zaczerwienione. Wczoraj bylam w Kościele i sie boje czy mnie ktos nie zarazil. Pije herbatę z sokiem malinowym i imbirem, chodze co chwile plukac gardlo woda z sola-teraz zrobilam sobie z sola z kopalni soli. Jeszcze sie zastanawiam nad inhalacja z,soli fizjologicznej z odrobina soli morskiej. A nic Ci nie bylo po tych p.r.e.n.a.l.e.n? Bo jak zjadlam ta tabletke, wypilam syrop to jakies pol godziny pozniej wymiotowalam.i sie zastanawiam od czego.
Ilona 88
Piękna [emoji7]gratulacje [emoji4]Dziękuję kochane za gratulacje
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
misis188
Leze caly dzień. Dobrze ze jutro mam wizyte u gina. Ja to nie moge miec spokojuKurcze okropne teraz te przeziębienia :/ przede wszystkim kladz się do łóżka i herbata z miodem i cytryną!