reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziękuję kochane za gratulacje :)
Mała jest cudowna i ciągle śpi, mało je ale mam nadzieję nadrobimy
Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
Ale cudna..Dużo zdrówka dla maleńkiej i dla świeżo upieczonej mamusi:)

To już też za chwilę :-)
Ja czuję się już zdecydowanie lepiej, wymioty tylko ranno i to już też nie codziennie :-) a jak u Was? Doszłaś do siebie po niepotrzebnym stresie??
Matko ,Ty bidulo ;)
U nas dobrze jeszcze mam lekkie mdłości ale też już nie codziennie ale za to częściej mam zawroty głowy..
Co do stresu to doszłam do siebie ale nigdy więcej nie chciałabym przechodzić przez to drugi raz :( teraz nie mogę się doczekać wizyty żeby zobaczyć swoją damę :)

Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
Ale słodziak malutki! Jeszcze raz gratuluje!

Mam nadzieje ze tez tak u mnie bedzie. Migdalki obserwuje i dzieki Bogu nie sa zaczerwienione. Wczoraj bylam w Kościele i sie boje czy mnie ktos nie zarazil. Pije herbatę z sokiem malinowym i imbirem, chodze co chwile plukac gardlo woda z sola-teraz zrobilam sobie z sola z kopalni soli. Jeszcze sie zastanawiam nad inhalacja z,soli fizjologicznej z odrobina soli morskiej. A nic Ci nie bylo po tych p.r.e.n.a.l.e.n? Bo jak zjadlam ta tabletke, wypilam syrop to jakies pol godziny pozniej wymiotowalam.i sie zastanawiam od czego.
ja p.r.e.n.a.l.en mialam w saszetkach, nic mi nie bylo po tym

Piękna [emoji7]gratulacje [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry