kredka82
Fanka BB :)
A ja za Wami na szarym koncu!Jeszcze raz gratulacje!!! malenka śliczna[emoji7] ja jutro zaczynam indukcje[emoji16]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja za Wami na szarym koncu!Jeszcze raz gratulacje!!! malenka śliczna[emoji7] ja jutro zaczynam indukcje[emoji16]
Kto wie[emoji6] meg miala po mnie byc a tu taka niespodzianka. My kwietnowki troche pokrecilysmy się z terminami[emoji38] cos dziewczynki nasze niecierpliwe.A ja za Wami na szarym koncu!
Niech moja siedzi grzecznie do cc bo porod posladkowy mi grozi w aucie wiec lepiej bez kombinacjiKto wie[emoji6] meg miala po mnie byc a tu taka niespodzianka. My kwietnowki troche pokrecilysmy się z terminami[emoji38] cos dziewczynki nasze niecierpliwe.
Śliczna Królewna [emoji7] odpoczywajcieDziękuję kochane za gratulacje
Mała jest cudowna i ciągle śpi, mało je ale mam nadzieję nadrobimy
Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
Super! Gratuluje! Czekam na fotke [emoji1]Dziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
Jesli moge cos zasugerowac to nie wsrto czekac z wozkiem do 7 miesiaca. Blizniaki moga pojawic sir na swiecie znacznie wczesniej niz sie planuje a na wozek blizniaczy trzeba troche poczekac po zamowieniu. Ja zamawialam w maju a dopiero na koniec lipca byl do odbioru.Tak właśnie wiem i bardzo ładne dlatego Ci wysłałam
Sama jeszcze w żadnym sklepie nie byłam mi tu mówią, że powinnam się wstrzymać do 7mc boze.. te zabobony
Piekna[emoji7]Dziękuję kochane za gratulacje
Mała jest cudowna i ciągle śpi, mało je ale mam nadzieję nadrobimy
Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
@walczaca o szczescie widzisz ? musisz się streszczaćJesli moge cos zasugerowac to nie wsrto czekac z wozkiem do 7 miesiaca. Blizniaki moga pojawic sir na swiecie znacznie wczesniej niz sie planuje a na wozek blizniaczy trzeba troche poczekac po zamowieniu. Ja zamawialam w maju a dopiero na koniec lipca byl do odbioru.
[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
Zapytałam moja koleżankę gdy była w 20 tc czy ma już coś kupione i odpowiedziała, że nie bo nie chce zapeszać. Jak to usłyszałam to miałam ochotę jej coś przygadać, ale się w porę ugryzłam w język.@walczaca o szczescie widzisz ? musisz się streszczać
Ja też jestem tego zdania, że teraz jak mi się coś spodoba to zamówię i już A te zabobony jak słyszę to mi się coś w żołądku robi