reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A byłaś już w którymś?
Dziewczyny gdzie można w warszawie obejrzeć dużo wózków? Głównie bliźniacze wchodzą w grę :-D
W tym sklepie Dudek było dużo wózków, tylko nie wiem jak z bliźniaczymi...
Tak właśnie wiem i bardzo ładne dlatego Ci wysłałam :)
Sama jeszcze w żadnym sklepie nie byłam :D mi tu mówią, że powinnam się wstrzymać do 7mc :laugh2: boze.. te zabobony:nerd:
No co Ty? :p Ja zamówiłam wózek na początku lutego i podobno ma być za 2 tygodnie :D Trochę się czeka ;)

Niestety tak, w ciągu całej ciąży już 3 razy dopadało mnie przeziębienie. Całe szczęście nie rozwinęło się z tego nic poważniejszego.
Mam nadzieje ze tez tak u mnie bedzie. Migdalki obserwuje i dzieki Bogu nie sa zaczerwienione. Wczoraj bylam w Kościele i sie boje czy mnie ktos nie zarazil. Pije herbatę z sokiem malinowym i imbirem, chodze co chwile plukac gardlo woda z sola-teraz zrobilam sobie z sola z kopalni soli. Jeszcze sie zastanawiam nad inhalacja z,soli fizjologicznej z odrobina soli morskiej. A nic Ci nie bylo po tych p.r.e.n.a.l.e.n? Bo jak zjadlam ta tabletke, wypilam syrop to jakies pol godziny pozniej wymiotowalam.i sie zastanawiam od czego.

W tym sklepie Dudek było dużo wózków, tylko nie wiem jak z bliźniaczymi...

No co Ty? :p Ja zamówiłam wózek na początku lutego i podobno ma być za 2 tygodnie :D Trochę się czeka ;)
Nooo tak ostatnio usłyszałam jak z moja mama kupiłyśmy jedne body i dwie pary skarpetek :laugh2: że za wcześnie to wszystko :laugh2: A mi leci jak z bicza..juz zaraz polowkowe i co to będzie :D A ubranka kupowałas wcześniej ?

reklama
Nooo tak ostatnio usłyszałam jak z moja mama kupiłyśmy jedne body i dwie pary skarpetek :laugh2: że za wcześnie to wszystko :laugh2: A mi leci jak z bicza..juz zaraz polowkowe i co to będzie :D A ubranka kupowałas wcześniej ?
Pierwsze ubranka zamówiłam kilka dni przed połówkowym :) Ogólnie miałam zamiar czekać do połówkowego, ale że akurat w hm była promocja, to zamówiłam chyba 3 dni przed usg. Za to moja mama już trochę wcześniej wpadła w szał zakupów, bo akurat były wyprzedaże :D ale żeby mnie nie denerwować pochwaliła się co kupiła dopiero po połówkowym :p

Do góry