misis188
Fanka BB :)
Mialas tez problemy z gardlem w ciazy?Ja zawsze biorę tabletki P.r.e.n.a.l.e.n.Wszystkie Strepsils lub Cholinex odpadają niestety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialas tez problemy z gardlem w ciazy?Ja zawsze biorę tabletki P.r.e.n.a.l.e.n.Wszystkie Strepsils lub Cholinex odpadają niestety.
Ten preparat to jak @jasani napisala p.r.e.n.a.l.e.n-zaznaczylo go wczesniej jako spamKupilam syrop i tabletki dla kobiet w ciazy *spam*. Dzis leze caly dzien w łóżku. Jutro mam wizyte u lekarza wiec mu pokaze migdaly. Poki co nie sa zaczerwienione. Mam nadzieje ze nie rizwinie sie z tego angina
Niestety tak, w ciągu całej ciąży już 3 razy dopadało mnie przeziębienie. Całe szczęście nie rozwinęło się z tego nic poważniejszego.Mialas tez problemy z gardlem w ciazy?
W tym sklepie Dudek było dużo wózków, tylko nie wiem jak z bliźniaczymi...A byłaś już w którymś?
Dziewczyny gdzie można w warszawie obejrzeć dużo wózków? Głównie bliźniacze wchodzą w grę
No co Ty? Ja zamówiłam wózek na początku lutego i podobno ma być za 2 tygodnie Trochę się czekaTak właśnie wiem i bardzo ładne dlatego Ci wysłałam
Sama jeszcze w żadnym sklepie nie byłam mi tu mówią, że powinnam się wstrzymać do 7mc boze.. te zabobony
Mam nadzieje ze tez tak u mnie bedzie. Migdalki obserwuje i dzieki Bogu nie sa zaczerwienione. Wczoraj bylam w Kościele i sie boje czy mnie ktos nie zarazil. Pije herbatę z sokiem malinowym i imbirem, chodze co chwile plukac gardlo woda z sola-teraz zrobilam sobie z sola z kopalni soli. Jeszcze sie zastanawiam nad inhalacja z,soli fizjologicznej z odrobina soli morskiej. A nic Ci nie bylo po tych p.r.e.n.a.l.e.n? Bo jak zjadlam ta tabletke, wypilam syrop to jakies pol godziny pozniej wymiotowalam.i sie zastanawiam od czego.Niestety tak, w ciągu całej ciąży już 3 razy dopadało mnie przeziębienie. Całe szczęście nie rozwinęło się z tego nic poważniejszego.
Nooo tak ostatnio usłyszałam jak z moja mama kupiłyśmy jedne body i dwie pary skarpetek że za wcześnie to wszystko A mi leci jak z bicza..juz zaraz polowkowe i co to będzie A ubranka kupowałas wcześniej ?W tym sklepie Dudek było dużo wózków, tylko nie wiem jak z bliźniaczymi...
No co Ty? Ja zamówiłam wózek na początku lutego i podobno ma być za 2 tygodnie Trochę się czeka
Mi niby też, ale już to olewam. Po połówkowym już zacznę konkretnie sie rozglądać i coś zamowie :-)Tak właśnie wiem i bardzo ładne dlatego Ci wysłałam
Sama jeszcze w żadnym sklepie nie byłam mi tu mówią, że powinnam się wstrzymać do 7mc boze.. te zabobony
A kiedy polowkowe masz ? i w ogóle jak się czują 3 księżniczki ?Mi niby też, ale już to olewam. Po połówkowym już zacznę konkretnie sie rozglądać i coś zamowie :-)
Dziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
Pierwsze ubranka zamówiłam kilka dni przed połówkowym Ogólnie miałam zamiar czekać do połówkowego, ale że akurat w hm była promocja, to zamówiłam chyba 3 dni przed usg. Za to moja mama już trochę wcześniej wpadła w szał zakupów, bo akurat były wyprzedaże ale żeby mnie nie denerwować pochwaliła się co kupiła dopiero po połówkowymNooo tak ostatnio usłyszałam jak z moja mama kupiłyśmy jedne body i dwie pary skarpetek że za wcześnie to wszystko A mi leci jak z bicza..juz zaraz polowkowe i co to będzie A ubranka kupowałas wcześniej ?